Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001 Knaus Sun Traveller camper from 2001

Super neat nice motorhome

Knaus Sun Traveller | Sint Nicolaasga, Netherlands | (6 reviews)


sleeps 6

2001

Alcove motorhome
from 94 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Length:
5.95 m
Height:
3.15 m
Year built:
2001
Weight:
3070 kg
Km free per week:
1750
Engine:
Fiat Ducato 2.8
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6
Seats while driving:
6
Reply %:
66.67%
Response time:
16 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (6)

Wij hebben drie weken door Scandinavië gereisd in deze camper met ons gezin (twee volwassenen en drie kinderen) en het was een geweldige vakantie. De camper is keurig netjes en alles wat je nodig hebt zit erin. Wij vonden het een ruime camper: ook met drie kinderen was er ruimte genoeg. De eigenaren, Janke en Anthony, zijn erg hartelijk en altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Kortom, een echte aanrader als je eens met een camper op pad wilt!
Wij hebben 6 dagen deze camper gehuurd om naar vrienden in Zuid-Frankrijk te gaan. Wij zijn geen kampeerders en zelfs met deze luxe camper zullen we dat ook niet worden, maar voor ons was dit een ideale manier van reizen en bovendien was het fijn om niet afhankelijk van vrienden te zijn mbt koken en slaapplaats e.d.
Mede door de vriendelijkheid en behulpzaamheid van Janke en Anthony hebben wij een fantastische vakantie gehad in hun van alle gemakken voorziene en mooie camper.
Voor onze doeleinden is het zeker voor herhaling vatbaar.
't Was al twee jaar een hartenwens van mijn zoontje om een keer met een camper op vakantie gegaan. Afgelopen herfstvakantie hebben we dat dan gedaan, 6 dagen vader & zoon door Nederland, België en Duitsland. Voor mij óók voor het eerst in een camper. We hebben een prachtige vakantie gehad, heel afwisselend, veel nieuwe indrukken en ervaringen. We mooie herinneringen gemaakt waar we het nog geregeld over hebben. De camper was super netjes, Janke en Anthony waren echt heel vriendelijk. We hebben een aantal maanden tevoren een proefritje gemaakt. Toen we de camper kwamen ophalen was 'ie brandschoon, en namen ze echt de tijd voor ons om alles uit te leggen. Kortom: een super-vakantie!
Heerlijke tijd gehad met deze camper. Van alle gemakken voorzien en ruimte voor iedereen. We waren met een baby van 3.5 week, een peuter van 2, mijn schoonouders, mijn vrouw en ik. Camper is in topconditie en rijdt als een zonnetje.
Wat een heerlijke camper! We hebben met z'n viertjes volop genoten van deze compleet uitgeruste wagen. Een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen!

Jeroen
Het is een praktische en nette camper. Vooral voor onze 3-jarige dochter was haar 'eigen slaapkamertje' een uitkomst. Door het klapbedje waardoor ze hoog lag en het dikke gordijn was dit makkelijk te creëren. Ook heel handig toen we in Zweden waren waar het ' s nachts nooit donker wordt. We hebben een hele fijne vakantie gehad door deze volledige camper. Een echte aanrader!!

How it works

Similar campers