ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper from 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper from 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper from 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper from 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper from 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper from 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper from 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper from 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper from 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper from 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper from 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper from 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper from 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper from 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper from 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper from 2009 ADRIA MOBIL CORAL A 660SP camper from 2009

Very spacious alcove motorhome equipped

ADRIA MOBIL CORAL A 660SP | Wervershoof, Netherlands | (4 reviews)


sleeps 4

2009

Alcove motorhome
from 94 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Do you like what you see? Book fast:
60 persons viewed Petra en henk's camper
in the past two weeks

Description

Features

Length:
7.50 m
Width:
2.30 m
Height:
3.20 m
Year built:
2009
Weight:
3011 kg
Km free per week:
1000
Engine:
130 multijet
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
6
Seats while driving:
6
Reply %:
71.43%
Response time:
13 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (4)

De uitleg van Henk was prima, de camper was ruim en netjes maar helaas was er ook een negatieve kant aan de camper wat een inbreuk was op onze vakantie.
Het grootste probleem was dat de airco defect is, als je dan in Italië op vakantie bent waar het ruim 30 graden was is het rijden in de camper niet prettig meer. Het tweede probleem was de luivel, die gaat niet goed meer omhoog, het kraakt en piept aan alle kanten en je moet een beetje geluk hebben als hij goed sluit. het derde probleem is dat de camper soms erg zwalkt, dat gebeurt onverwachts en dat is het gevaarlijke ervan want je hebt dan de neiging om snel tegen te sturen waardoor hij nog meer gaat zwalken, op de snelwegen was de gemiddelde snelheid rond de 95 KM, harder durfde ik niet. Deze problemen heb ik aangegeven bij Henk en volgens hem was alles prima in orde. Wij hebben verder een goede vakantie gehad maar ik zou deze camper niet aan iemand anders aanraden.

Petra En Henk
Reply from Petra En Henk:

Het is jammer dat deze huurders dit zo ervaren hebben, ondanks het feit dat de camper jaarlijks onderhouden en gecheckt wordt door Truckland B.V. Ook de werking van het campergedeelte is gecheckt en er zijn geen gebreken gevonden. De airco werkt dus gewoon!
Naast dat huurders de camper als warm hebben ervaren, stond wel de verwarming in het camper gedeelte op rood (denk dat dat warm is?)
Ook de luifel werkte prima, geen klacht ontvangen van huurders die de camper 2 dagen eerder terugbrachten van een vakantie naar Zuid Frankrijk, zelf gecheckt en geen probleem geconstateerd. Echter is de luifel blijkbaar door ondeskundigheid van de huurders, op een verkeerde manier uitgedraaid, waardoor er schade is ontstaan en de luifel inderdaad niet meer naar behoren heeft gewerkt. Inmiddels de schade herstelt en de luifel werkt weer prima.
Blijkbaar valt het voor deze huurders niet mee een camper van dit formaat te besturen en ervaren dat als "zwalken" en dat zou ook zeer gevaarlijk zijn als de camper dat inderdaad zomaar ineens uit zichzelf gaat doen.
Ik kan verzekeren dat deze camper technisch en opties in topconditie is!

Je verwacht als verhuurder dat je huurders met respect omgaan met jouw kostbare bezit, helaas hebben wij moeten constateren dat "respect voor andermans eigendommen" bij deze huurders niet in het woordenboek staat, erg jammer!!!

July 2017

We hebben een drieweekse reis door Frankrijk gemaakt met de camper. Vooraf heeft Henk ons goed uitgelegd hoe we de camper moesten gebruiken. Er was ook een duidelijk gebruiksaanwijzing in de camper aanwezig. Prima camper, ruim en rijdt lekker. We waren heel tevreden.
De ontmoeting met Petra en Henk was van aanvang tot aan het terug brengen van de camper een zeer prettige ervaring. De camper was op en top, super schoon en reed fantastisch, Hij deed aan alle verwachtingen die ons op Camptoo zijn beloofd. Wij zouden zeker weer een booking plaatsen bij Petra en Henk.
Hallo allemaal, wij hebben een super vakantie gehad!! Een fijn camper van alle gemakken voorzien! Zeer comfortabel met rijden en slapen! Een goede uitleg over het gebruik van de Camper van de de eigenaar! De kans is Groot dat ik vaker met de/een Camper op vakantie ga!
Gr Hans Kuil

How it works

Similar campers