Cut the Crab van Roald

Fiat FIAT DUCATO | (15 reviews)

Purmerend, Noord-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Roald

Responds within 6 hours
Responds to 94% of the messages
Accepts 42% of the requests

Features

Width:
2.05 m
Height:
2.50 m
Year built:
1998
Tare Mass:
2100 kg
Gross Vehicle Mass:
3250 kg
Km free:
1000
Engine:
2,8
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
3
Seats:
6
Seatbelts:
3

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

15 Reviews

Heerlijk weekend gehad mede door deze top camper met prima compleet inventaris. Je persoonlijke spullen pakken en wegwezen klopt dan ook helemaal.
Het contact met de verhuurder verliep net zo soepel en ontspannen als je vooraf hoopt bij het huren van een camperbus. Geen gestress met tijden wat betreft terugbrengen zolang een nieuwe huurder hem niet nodig heeft, alles was snel geregeld en de camper voelde al snel als een rollend thuis. Dank hiervoor!
We raakten al superenthousiast over de camper Cut the Crab en in het echt was het nog leuker! Het contact met Roald ging heel soepel, snelle reactie en op Goede Vrijdag gingen we op pad. Richting Duitsland en onderweg lekker koffie gemaakt. Met z'n drieën voorin rijden was al een feest! Ondanks de kou (-7) 's nachts, konden we het in de camper heel behaaglijk houden. Alles is al voor handen, ook al hadden wij onze eigen campingspullen mee. Was eigenlijk niet nodig. Alles is makkelijk te vinden en de camper was geweldig technisch in orde! Terug brengen ging ook weer prima. De camper is makkelijk schoon te maken en we kregen een aardige mail dat we keurig met de camper waren om gegaan. We raden het zeker aan en maken graag nog eens gebruik van de campers van Roald en zijn broer!

Read more reviews