Fiat FIAT DUCATO camper from 1998 Fiat FIAT DUCATO camper from 1998 Fiat FIAT DUCATO camper from 1998 Fiat FIAT DUCATO camper from 1998 Fiat FIAT DUCATO camper from 1998 Fiat FIAT DUCATO camper from 1998 Fiat FIAT DUCATO camper from 1998 Fiat FIAT DUCATO camper from 1998 Fiat FIAT DUCATO camper from 1998 Fiat FIAT DUCATO camper from 1998 Fiat FIAT DUCATO camper from 1998 Fiat FIAT DUCATO camper from 1998 Fiat FIAT DUCATO camper from 1998

Cut the Crab Roald

Fiat FIAT DUCATO | Purmerend, Netherlands | (11 reviews)


sleeps 3

1998

Bus camper
from 58 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Width:
2.05 m
Height:
2.50 m
Year built:
1998
Weight:
2100 kg
Km free per week:
1000
Engine:
2,8
Fuel:
Diesel
Berths:
3
Seats:
6
Seatbelts:
3
Seats while driving:
3
Reply %:
100.00%
Response time:
7 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Fetsivals allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (11)

We hebben de buscamper ruim 14 dagen gehuurd en is ons goed bevallen, ook de verhuurder bijzonder vriendelijk en goede uitleg. Ook rijdt hij lekker ,en is erg gezellig ingericht.,we hadden veel bekijks, ik zou hem zo weer huren, compact en alles zit erin.
fantastische ervaring! roald en matthijs zijn echt super behulpzaam en geven goeie uitleg over hoe alles werkt. het bed is riant en comfortabel en ik heb dus ook heerlijk geslapen. verder is het busje van alles voorzien wat je nodig hebt en gezellig ingericht. top ervaring, my kind of people, tnx! :)
We hebben een superleuke vakantie gehad met Cut the Crab! Hele fijne camper. Onze reis ging naar midden Frankrijk. Je moet wel rustig aan doen op de snelwegen, maar ze brengt je overal heen :-) Ophalen en inleveren verliep prima, met Matthijs (broer Roald) en het contact met Roald verliep snel en goed. Al met al een hele goede ervaring.. en over een paar weken de volgende alweer gepland!
Fijn busje! Erg compleet en handig! Ronald is vriendelijk en makkelijk. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Absoluut voor herhaling vatbaar. Aanrader!
Wat een fantastische camper is dit. Rijdt lekker pittig, maar is vooral heel handig en stijlvol ingericht. We weten vriendelijk geholpen. We komen hier gauw terug.
Als je plezier beleeft aan het vakantie vieren in een basic camper dan is dit de ultieme kans om die belevenis aan te gaan. Heel compleet, vernuftige oplossingen en hij rijdt ook nog lekker. Alleraardigste hulp bij het ophalen en terug brengen, toppie!
Meer dan 6 weken lang was de cut the crab van Roald ons rollende huisje. We hebben de vakantie van ons leven gehad en zijn zelfs verloofd tijdens onze reis! Het is een geweldige camper met alles erop en eraan wat je nodig mocht hebben (de luifel was geweldig, prima koelkastje,het bed is lekker lang en ruimte zat etc). Het heerlijke aan dit campertje is dat hij ook nog lekker door rijdt op de snelwegen en hij is super betrouwbaar. We hebben vele jaloerse blikken en bewondering van andere vakantiegangers gekregen op deze camper tijdens onze reis. Roald is enorm aardig en makkelijk in de communicatie. Ik kan de cut the crab van harte aanraden!
Voor het eerst ik een mijn zoon met een camper op vakantie. Het wad dis belangrijk dat ik erop vertrouwen kon dat alles goed werkte en de basis aanwezig was. Nou dat was zo de camper reed prima! En alles was aanwezig wat we nodig hadden voor een super leuke roadtrip. Roald was bijzonder vriendelijk en zorgde dat alles tip/top was. Super!!
We hebben een leuke camperervaring gehad met Cut the Crab!
Alles wat we nodig waren, was aanwezig.
Rijdt fijn, gezellige inrichting, enthousiast ontvangst door Roald.
We hebben een fantastische trip gemaakt met de 'Cut the Crab' van Roald! Roald is een aardige, betrouwbare verhuurder en had alles prima in orde gemaakt voor vertrek, en zelfs nog wat lekkere dingen in de camper achtergelaten. Ook is de aankleding van binnen leuk en gezellig, en voor buiten zijn de belangrijkste attributen (tafel, stoeltjes, etc.) aanwezig. Afhandeling na inlevering ging netjes en relaxed.
Roald is heel behulpzaam, denkt fijn mee en heeft ons fantastisch op weg geholpen. De camper was voor ons perfect, Hij reed heel soepel, had ruim voldoende (bewegings)ruimte en het bed sliep heerlijk. We hopen Cut the crab nog eens te kunnen huren!

How it works

Similar campers