All-inclusive Buscamper met 2 aparte bedden en E-bike drager.

Pössl CAMPSCOUT | (5 reviews)

Uden, Netherlands

Features

Length:
6.36 m
Width:
2.05 m
Height:
2.85 m
Year built:
2011
Weight:
2895 kg
Km free:
1750
Engine:
Citroen 2.2 HDI
Fuel:
Diesel
Berths:
3
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Paul

Responds within 18 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 78% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
No children
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (5)

Via camptoo hebben we begin 2017 de buscamper van Paul gereserveerd. We hebben bewust gekozen voor de Campscout buscamper, We hebben vorig jaar precies eenzelfde type gehuurd en dit type is ons erg goed bevallen. Voorafgaand aan onze camperreis van bijna 4 weken hebben we heel plezierig kennisgemaakt met Paul en zijn echtgenote.
Op 23 mei zijn we vertrokken en hebben een mooie reis door Frankrijk gemaakt. De camper is ons uitstekend bevallen, mede door de uitgebreide uitrusting.
De lengtebedden zijn een belangrijk pluspunt voor ons geweest.
Het reizen met deze camper is ons zeer goed bevallen. Met name de fietsendrager is het vermelden waard. Deze is scharnierend uitgevoerd waardoor de laadruimte heel toegankelijk is en snel iets gepakt of opgeborgen kan worden.
Prima camper voor twee personen met alles erop en eraan.
Het rijden met de camper is prima bevallen. Zowel op de snelweg als ook op de kleinere wegen. Het slapen op de bedden ging prima, ze zijn lang genoeg en geven voldoende mogelijkeid om goed in en uit te stappen zonder hinder voor de ander. We hebben gelukkig heel goed weer gehad voor de tijd van het jaar en konden veel buiten vertoeven. Ook het koken ging prima. Ondanks dat we beiden geen campeerderervaring hebben en even moesten wennen aan de beperkte ruimte is het voor ons beiden prima verlopen en willen we deze ervaring volgend jaar een vervolg geven. We willen weten hoe het zal gaan in het buitenland. Zowel motorisch (bergen) als practisch. Dus dit gaat zeker een vervolg krijgen. De camper van Paul heeft daar zeker aan bijgedragen. We zijn beiden enthousiast geworden omdat we er van houden om rond te reizen en dat gaat met de camper (van Paul) prima. Alles bij de hand en snel verplaatsen indien gewenst. Kort en krachtig samen gevat: een aanrader voor iedereen die eens wat anders wil.
Wij hebben een prima vakantie gehad met de buscamper van Paul.
Wij hebben het als heel prettig ervaren dat de communicatie met Paul heel soepel verliep. Direct antwoord op onze mail of app, vooraf de camper kunnen bekijken waren zeker plus punten. Ook het contact met camptoo en hun werkwijze is ons prima bevallen.
Wat betreft de camper, ideaal voor een aangename vakantie voor twee personen. De inventaris is zeer compleet en van uitstekende kwaliteit.
Het rijden met de bus is vergelijkbaar met het rijden met een personenauto.
Het fietsenrek wat aan de achterkant van de bus bevestigd is heeft als voordeel dat het heel gemakkelijk weg te draaien is waardoor je bij de achterdeuren van de bus kunt.
De drager is uitermate geschikt voor het vervoer van e bikes!!!
Kortom een zeer geslaagde vakantie!!!!!!!