Nieuwe prijzen voor zomer 2018 zijn geplaatst. Zeer mooie en complete 6 pers, (gezins-)camper, Knaus Traveller

Knaus FIAT DUCATO MAXI | (7 reviews)

Woerden, Netherlands

Features

Length:
7.05 m
Width:
2.30 m
Height:
3.20 m
Year built:
2001
Weight:
3270 kg
Km free:
1000
Engine:
Fiat Ducato 2.8 JTD
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

About the owner

Owner Gerard

Responds within 10 hours
Responds to 94% of the messages
Accepts 37% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (7)

Wat n zaligheid de wijze waarop he een camper huurt 'easy to go'. Wij danken Gerard dat hij zeer soepel was met het halen en brengen van zijn camper. We gebben genoten, prima bedden, meer dan voldoende van alles aanwezig. Doen we zeker nig n x.
het is jammer dat er veel dingen van de camper niet goed functioneren de tv werkte helemaal niet geen luifel wat je op de dag van vertrek verteld werd achter uit camera werkte niet geen kenteken papieren aanwezig was niet afgetankt
maar ondanks het slechte weer en deze gebreken toch een mooi weekend van gemaakt
Dit jaar heb ik met 3 vrienden voor het eerst een camper gehuurd via Camptoo. De camper van Gerard is een zeer nette en fijne camper om mee op pad te gaan.
We zijn dit jaar naar Schotland gegaan om te wandelen en klimmen. en zelf is dat land met de kleine smalle weggetjes is het prima vertoeven met een camper.
Wanneer je de camper van Gerard huurt kun je rekenen op een vriendelijke en relaxte man die ervoor zorgt dat je zonder zorgen met zijn camper gaat rijden.
ook tijdens de reis hebben we hem een aantal keer moeten bellen om iets te vragen en we kregen altijd op een vriendelijke manier hulp.
Als ik weer eens met een camper op pad wil zal die camper van Gerard zeker de eerste zijn waar ik naar op zoek ga!
Het was voor ons de eerste keer een weekendje met de camper op pad.
We hebben dit als zeer prettig ervaren. De camper zag er goed uit, had enorm veel bergruimte wat natuurlijk voor langere reizen top is. Ook de 2x 2 persoons vaste bedden zijn fijn. We zouden hiermee best in de toekomst een langere periode op pad kunnen. Want waar je ook staat of bent het is de luifel uit stoelen er onder en je hebt het uit gevoel.
Wij hebben een mooie vakantie gehad met de 6 persoons camper van Gerard. De Camper reed prima en was heel compleet ingericht met bestek servies en pannen. Het verbruik was iets aan de hoge kant maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Verder waren de bedden zeer aangenaam om om te slapen . Voor ons zeker de moeite waard om de camper nog eens te huren!!
It was really nice holiday with a big and comfortable camper. We were two adults with two tall children and had enough space and could take even our five bicycles!
The camper drives really well.
At the departure Gerard explained us everything and we could contact him any time, although luckily we did not need to :-)
If you are looking for a big and nice camper that one is certainly a good choice and a good price!
Een hele fijne camper. Rijd erg makkelijk en alles werkt zoals het hoort. Erg goede en duidelijke uitleg bij ophalen. Er zitten veel extra spullen in de camper die goed van pas komen zoals verschillende verloopstekkers voor elektriciteit. Na overleg konden wij de camper een dag later terug brengen dan normaal.
Ook kregen wij de mogelijkheid om Gerard te contacteren, mochten wij vragen hebben. Heel prettig om deze mogelijkheid te hebben..
Al met al een hele goede ervaring en wij zouden graag nog eens gebruik willen maken van deze camper, indien dat mogelijk is.