Fiat 290 camper from 1994 Fiat 290 camper from 1994 Fiat 290 camper from 1994 Fiat 290 camper from 1994 Fiat 290 camper from 1994 Fiat 290 camper from 1994 Fiat 290 camper from 1994 Fiat 290 camper from 1994 Fiat 290 camper from 1994 Fiat 290 camper from 1994 Fiat 290 camper from 1994

Fiat camper offering weinsberg building

Fiat 290 | Heerde, Netherlands | (8 reviews)


sleeps 4

1994

Semi-integrated motorhome
from 73 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Length:
6.30 m
Width:
2.20 m
Height:
2.90 m
Year built:
1994
Weight:
2930 kg
Km free per week:
1500
Engine:
fiat
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4
Reply %:
100.00%
Response time:
6 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
No children
Snow destinations not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe

Reviews (8)

Hallo hier Irene en Frans.

Wij zijn met de camper van Herman op vakantie geweest naar Zweden.
Erg mooie natuur met veel bos. Wij hoopte in het wild ook elanden te zien maar helaas. Daar voor zijn wij naar een elanden park geweest , wat zijn die dieren groot maar mooi.
De camper is geweldig heuvel op en af met gemak en genoeg ruimte voor twee personen. De ontvangst bij Herman is top , vriendelijk en erg behulpzaam. Wij hebben een top vakantie gehad.
We hebben genoten van een heerlijk weekend in jullie camper. De camper voldeed volledig aan onze verwachtingen en ook het contact voor en tijdens de huur verliep prima. Zeker een aanrader.
We hebben de camper van Herman nu voor de tweede keer gehuurd. Het ophalen en terugbrengen verloopt zeer prettig. Herman zorgt dat de camper helemaal in orde is. Zeker een aanrader en we hopen volgend jaar wederom met de camper van Herman naar de TT te kunnen.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in het Hemelvaartweekend.
De camper van Herman is top!!
We hebben Herma ervaren als een fijne verhuurder. Duidelijke uitleg, vriendelijk, neemt de tijd om alles uit te leggen. Flexibel en meedenkend. We kregen bijvoorbeeld een bericht van Herman dat we zelf het beddengoed moesten verzorgen. Heel praktisch omdat je dan ook weet of je 1 of 2 persoonshoeslakens mee moet nemen.
De camper is fijn, Rijdt goed en de inrichting is verzorgd en compleet. Mooie nieuwe luifel!
Heerlijk bed, had nooit op een "fransbed" gelegen en dacht dat het krap was voor 2 flinke volwassenen maar het was prima.
keukeninventaris is compleet als ik na al het positieve een tip mag geven is het een andere thermoskan voor koffie. De kan heeft een schuine bovenkant waardfoor je het koffiefilter niet goed kunt plaatsen.
Deze camper is echt een aanrader en een top verhuurder!
We hebben een hele fijne vakantie gehad.
De kampeervakantie met de camper van Herman is uitstekend bevallen. De camper is van alle gemakken voorzien, rijdt heerlijk en biedt alles om lekker te kunnen camperen, zelfs met vier volwassenen. De communicatie en afhandeling met Herman verliep vlot en prettig. De Fiat is ruim 22 jaar oud, maar niet kapot te krijgen. Zelfs nog een andere camper met een lege accu weer op weg geholpen!
Met ons gezin afgelopen 2 weken een heerlijke vakantie gehad met deze camper. We waren met zijn 4-en en da's prima te doen. De behulpzaamheid en uitleg van Herman was erg fijn, het was onze eerste vakantie met een camper en... het smaakt naar meer!
Het huren van de camper van Herman is ons erg goed bevallen. Alles er op en eraan. Contact met Herman was erg goed. Volgend jaar graag weer!

How it works

Similar campers