Originele VW T2 Westfalia Camper - Ons Prachtige Oldtimer Volkswagen Busje Huren?

Volkswagen T2 Westfalia | (16 reviews)

Bussum, Netherlands

Features

Year built:
1978
Weight:
1350 kg
Km free:
1000
Fuel:
Petrol
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

About the owner

Owner I Love Cars - Job

Responds within 11 hours
Responds to 88% of the messages
Accepts 39% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 24 years
Cancellation policy: Strikt

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (16)

Samen met mijn dochter heb ik een prachtig en gezellig weekend gehad! De camper van Job is precies als op de foto en is een ervaring om mee op pad te gaan! We hebben Job ervaren als een fijne en vriendelijke man, with a big smile!!!!
We wilde onze vriendin, die 60 was geworden, verassen. En een dagje toeren in een Volkswagen T2. Wij hebben haar woensdagochtend overvallen, en zijn gezellig binnendoor naar Volendam gereden. Het was een hele leuke dag. En veel bekijks.
Zeker voor herhaling vatbaar!!
We hadden er al veel zin in, mijn man en ik, twee dagen eropuit met een nostalgische T2 camper. Na een vriendelijk ontvangst door de eigenaar Job en een uitleg over de camper konden we vertrekken. Met veel plezier hebben we heerlijk rond getoerd richting Drenthe en over de Utrechtse Heuvelrug. Onderweg en op de camping veel bekijks, en een zwaaiende bezitter van ook een oldtimer op de snelweg. Het weer zat erg mee, en lekker buiten kunnen zitten met de handige klapstoeltjes en tafeltje. Aan alles heeft eigenaar Job gedacht, zoals een handig mini zaklampje en een heerlijk elektrisch kacheltje toen de avond toch wat fris werd. Ook om te koken is alles compleet, super makkelijk ook het opvouwbare afwasteiltje. Wij hebben genoten en weten zeker: Dit gaan we nog eens over doen!

Bedankt Job, dat we je prachtige camper hebben mogen lenen en dat we zo een paar heerlijke dagen hebben gehad!

Groetjes, Arjaan en Marianne
Wat een heerlijke retro-bus! Veel bekijks en leuke reacties onderweg en we voelden ons weer even een beginnend chauffeur...echt ff zoeken hoe schakelen ook al weer gaat in zo'n oldtimer! Het was knusjes en voldeed prima aan onze verwachtingen. Dat ook een oldtimer panne kan krijgen hebben we aan den lijve ondervonden, snelle service van Job om ons te helpen bij het verwisselen van een lekke band! Een aanrader voor ieder die wil onthaasten en best wat dagen zonder grote luxe of veel ruimte kan!
Waanzinnig avontuur om met deze camper Europa door te reizen. 3 weken lang aangesproken worden hoe gaaf de bus wel niet is (met een bijpassende tent) geeft toch wel een enorme kik. Ben je een romanticus en loop je niet weg voor een uitdaging. Huur dan een keer deze camper en ga Europa rond. Als snelheidsduivel heb ik maar 1 nadeel ervaren. De camper rijdt het comfortabelst bij 85 / 90 km per uur. Dus neem de tijd en geniet!!!!!
De camper was gewéldig, zeer compleet, aan alles gedacht van afwasmiddel tot opvouwbaar afwasteiltje. Technisch ook in zgs! Heel gaaf om in te rijden. Wij voelden ons net de Gooische vrouwen: 3 dagen getourd langs de kust van Nederland: ontzettend leuk, voor herhaling vatbaar!!
prima vakantie gehad
goed contact met job, de verhuurder
echt terug in de tijd met deze volkswagenbus
Deze camper is fantastisch, veel bekijks, rijd lekker en slapen ging goed, alles was erop en eraan.
Om een goed review te omschrijven, is 2 dagen te kort.
Wel een aanrader.
Superfijne vakantie met de camper gehad. Goede en zeer vriendelijke communicatie met de verhuurder, correcte service, camper helemaal in orde, goede uitleg bij vertrek,...kortom: een echte aanrader!
Fantastisch busje, je maakt echt de blits, maar let op: het is een busje van 40 jaar oud, dus erg zijwindgevoelig. Vrachtwagens blazen je bijna van de (snel)weg.
Verder niets dan lof!
We hebben een heel leuk weekend gehad met de appelgroene camper! De camper reed prima! We veroorzaakten met ons tempo wel wat filevorming op de wegen met maar één rijbaan, maar daar hadden wij geen last van! De camper is goed uitgerust. Zelfs elektrische dekens! We kregen bij aanvang een goede uitleg. Tussen boeking en huurperiode door was de verhuurder minder goed bereikbaar.
Het was super!! Had moeite met het terugbrengen :-( wilde m gewoon houden.... Het is n erg mooie bus, heel compleet en goed onderhouden. Aardige verhuurder, neemt de tijd om ėėn en ander uit te leggen. Kortom :zeker voor herhaling vatbaar
Prettig contact met de verhuurder.
Wij hebben een onvergetelijk Paasweekend meegemaakt in Schijndel, op het Paaspop festival.
Op de weg er naar toe, veel complimenten en bekijks. En dit werd op het festivalterrein niet minder. Ook hebben we heel comfortabel geslapen.
Wij kijken er naar uit, de camper in de toekomst nog eens te huren.
Mijn dochter 14 en ik hebben een heerlijke avontuurlijke vakantie gehad met deze camper.
Aanvankelijk is het best wennen met rijden maar hij heeft genoeg pit en rijdt nog prima!
Het was een onvergetelijke week door Duitsland, Luxemburg en België. Met een usbstickje hebben we onderweg naar onze favoriete muziek kunnen luisteren.
En slapen ging dankzij een extra matrasje ook top!
Bedankt Job voor deze geweldige ervaring. Zeker een aanrader!
Hedi en Imke
Super ervaring! Duidelijke en goede uitleg van Job; een feestje om in zijn woonkamer werkplaats te zien hoe hij originele Campers maakt. En deze T2 is in een waanzinnig goede staat, je hebt zo contact met voorbijgangers;) ik ben benieuwd naar je andere Campers die eraan komen!
De groene VW camper is een lust voor het oog - overal waar je rijdt wordt je opgemerkt. De camper is in uitstekende staat, rijdt prima (cq zoals je mag verwachten van een auto van die leeftijd), uitschuifdak werkt makkelijk en camper is voorzien van de benodigde inventaris. Contact met de verhuurder verliep zeer prettig en soepel. We hebben heerlijk rondgetoerd door Zeeland!