Ruime, comfortabele en betrouwbare oldtimer camper

Volkswagen 285711 LT28 KARMANN MOBIL KAMPEERWAGEN | (5 reviews)

Zutphen, Netherlands

Features

Year built:
1979
Weight:
2315 kg
Km free:
700
Fuel:
Petrol
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
2

Description

About the owner

Owner Saskia

Accepts 48% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (5)

Leuke, ouderwetse camper. Je moet geen haast hebben, maar je trekt veel bekijks. we vonden het erg leuk!
we waren voor t eerst met een camper weg en kozen echt voor deze oldtimer . Ondanks wat uitzoekerij en enkele gebreken hebben we een heerlijke vakantie gehad en hadden we veel bekijks. We hebben al meerdere vrienden geattendeerd op Camptoo en deze oldtimer specifiek. Hopelijk tot een vlg keer ! Emiel en Petra
de camper is ons goed bevallen
het is wel een oudje maar het werkt allemaal nog naar behoren
We hebben voor een lang weekend deze geweldige stoere camper gehuurd. Enerzijds om te ervaren hoe het is om met een camper te reizen met een peuter van 1,5 jaar oud en anderzijds omdat we met vrienden hadden afgesproken op een boerencamping (allemaal ouders met jonge kinderen) en iedereen nam zijn eigen tent of caravan mee. De camper is een enorme bezienswaardigheid.
Daardoor goed te herkennen voor onze peuter tussen de witte caravans.

De kinderen vonden het geweldig. De jongste kon zelf in en uit de camper klimmen. Tijdens de rit moest hij voorin zitten in verband met de gordel die nodig was voor zijn autostoeltje. Kleine noot: Er is alleen een buikgordel om de autostoel vast te zetten. Maar hij heeft genoten van het enorme uitzicht en riep de hele tijd ‘wow’.

Onze dochter van 8 jaar oud genoot om in het alkoofbed te slapen en te lezen. Gordijntjes dicht en muurlampje aan. Tijdens het rijden zaten zij en ik aan een tafel. Dat vond ze fantastisch, terwijl ze uit het raam keek was ze fijn aan het kleuren.

We waren aangenaam verrast over de ruimte in het grote bed. Het bed lag trouwens erg goed. Ook die van mijn dochter. We hebben dus goed geslapen! (ook enorm belangrijk tijdens een vakantie) Wanneer het bed is uitgeklapt dan is er onder het bed opnieuw bergruimte beschikbaar.

Het comfort van een camper was ook weer zichtbaar op het moment van vertrek. Bed afhalen, tafeltje uitklappen en de kussens op de bank plaatsen en we konden gaan, terwijl onze vrienden nog uren deden over het afbreken van hun (voor) tenten en alles opruimen.

Ook trouwens nog ideaal is dat de camper een rolluifel heeft, die in een paar minuten staat en weer makkelijk in te klappen is.

Het contact met de eigenaresse verliep heel soepel en erg fijn.
De goede communicatie startte al dat we een e-mail kregen met een uitgebreide handleiding over de camper. Tenslotte behoeft een klassieke camper wat meer aandacht.

Toen ik tijdens het weekend toch nog vragen had, stuurde ik haar een bericht en ze gaf gelijk antwoord.

Enige minpunt die ik kan bedenken is, dat we graag nog langer hadden willen genieten van deze geweldige oldtimer. Want we zijn er in ieder geval achter dat het een geweldige manier is om te reizen en te kamperen met jonge kinderen.
We zijn een weekend weg geweest met de camper van Saskia. Het is een erg prettige camper die zeer praktisch is ingedeeld. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een leuke vintage camper! Enige nadeeltje dat hij niet zo zuinig is, verder louter positief!