Stoere outdoor camper met buitenkeuken en binnenkeuken. merk Fiat Ducato

Fiat 230 BOMAB | (7 reviews)

Amersfoort, Netherlands

Features

Length:
6.10 m
Width:
2.30 m
Height:
3.10 m
Year built:
1995
Weight:
2560 kg
Km free:
1500
Engine:
2.5D
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Nico

Accepts 41% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (7)

wij hebben een ontzettend leuke week gehad met deze camper,hij is niet super de lux maar dat is al aan de prijs te zien maar dat wil niet zeggen dat hij niet functioneert.in de hoge bergen af en toe toch een paar zweet druppels op de lip of dat hij de top wel haalde.maar alles is goed gekomen.hij was erg schoon bij het ophalen en alles netjes.alleen de banden verdienden toch wel een aandachts punt wat mij als bandenspecialist niet over het hoofd was gezien.
top vakantie gehad!
We hebben een heerlijke vakantie gehad met de camper van Nico. Groot voordeel is dat je de hele zithoek kunt verbouwen tot één groot bed van 1,8 bij 2 meter, waardoor we net zo riant konden slapen als thuis. De buitenkeuken is ook heel fijn. Je kunt daarmee heerlijk koken met ruimte om je heen. Zelfs als het miezert want dan kun je het zonnescherm uitdraaien als regenscherm. Het enige minpuntje voor ons was dat de airconditioner alleen werkt op 220 V en dus tijdens het rijden niet gebruikt kon worden.
Fijne camper, compleet met alles erop en eraan, fijne vakantie gehad en goed contact met verhuurder. Het was onze eerste keer met een camper en ik kan niet anders zeggen dan doen.
Nico doet op een prettige manier zijn best om alles goed en naar wens te laten verlopen: niet alleen bij het ophalen of terugbrengen van de camper; ook tijdens het gebruik. Hij is voortdurend te bereiken waardoor een zekering met zijn telefonische hulp gemakkelijk kon worden vervangen.
Was een mooie eerste ervaring met een camper.
De buitenkeuken is ideaal!
Prima camper goede bedden en de kleinzoon vond het geweldig in de camper vooral het slapen in de alcoof.
Miste alleen een klein kluisje om paspoort e.d. In op te ruimen (tip Nico)
Nico is een vriendelijke man en het filmpje met gebruiks aanwijzing was zeker een goede hulp.
Jammer dat de camper naar Spanje gaat
Topvakantie! 2 weken met de kinderen naar Zuid Frankrijk zijn uitstekend bevallen. De camper is niet nieuw maar ziet er heel verzorgd uit en is zeer compleet. De buitenkeuken is fantastisch, de bedden slapen prima, veel opbergmogelijkheden en werkelijk alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het contact met Nico verliep uiterst prettig en vlot. Een absolute aanrader!
..afgelopen week weggeweest met deze camper van Nico.... genoten ! Het was voor ons de eerste keer, dus een geheel nieuwe ervaring ...Het weer werkte niet helemaal mee, maar dit was geen enkel punt, omdat het binnen ook super gezellig was. De Camper is van alle gemakken voorzien ! Stekker erin en alles werkt ! Ook de bedden sliepen prima. Nico had een prachtig filmpje gemaakt, zodat we, wanneer we met vragen zaten, direct onderweg nog even konden checken hoe alles werkte. De camper was ook voorzien van een achteruit rij camera, waar je als bestuurder, tijdens het rijden ontzettend veel plezier van hebt. Voor ons zéker niet de laatste keer en Nico, bedankt voor je geweldige gastvrijheid, die wij als super ervaarde ! Wie weet tot ziens .....