Fiat 230 BOMAB camper from 1995 Fiat 230 BOMAB camper from 1995 Fiat 230 BOMAB camper from 1995 Fiat 230 BOMAB camper from 1995 Fiat 230 BOMAB camper from 1995 Fiat 230 BOMAB camper from 1995 Fiat 230 BOMAB camper from 1995 Fiat 230 BOMAB camper from 1995 Fiat 230 BOMAB camper from 1995 Fiat 230 BOMAB camper from 1995 Fiat 230 BOMAB camper from 1995 Fiat 230 BOMAB camper from 1995 Fiat 230 BOMAB camper from 1995 Fiat 230 BOMAB camper from 1995 Fiat 230 BOMAB camper from 1995

Outdoor Fiat Ducato motorhome with outdoor / indoor kitchen.

Fiat 230 BOMAB | Amersfoort, Netherlands | (7 reviews)


sleeps 4

1995

Alcove motorhome
from 76 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Length:
6.10 m
Width:
2.30 m
Height:
3.30 m
Year built:
1995
Weight:
2560 kg
Km free per week:
1500
Engine:
2.5D
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4
Reply %:
100.00%
Response time:
6 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Fetsivals allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (7)

wij hebben een ontzettend leuke week gehad met deze camper,hij is niet super de lux maar dat is al aan de prijs te zien maar dat wil niet zeggen dat hij niet functioneert.in de hoge bergen af en toe toch een paar zweet druppels op de lip of dat hij de top wel haalde.maar alles is goed gekomen.hij was erg schoon bij het ophalen en alles netjes.alleen de banden verdienden toch wel een aandachts punt wat mij als bandenspecialist niet over het hoofd was gezien.
top vakantie gehad!
We hebben een heerlijke vakantie gehad met de camper van Nico. Groot voordeel is dat je de hele zithoek kunt verbouwen tot één groot bed van 1,8 bij 2 meter, waardoor we net zo riant konden slapen als thuis. De buitenkeuken is ook heel fijn. Je kunt daarmee heerlijk koken met ruimte om je heen. Zelfs als het miezert want dan kun je het zonnescherm uitdraaien als regenscherm. Het enige minpuntje voor ons was dat de airconditioner alleen werkt op 220 V en dus tijdens het rijden niet gebruikt kon worden.
Fijne camper, compleet met alles erop en eraan, fijne vakantie gehad en goed contact met verhuurder. Het was onze eerste keer met een camper en ik kan niet anders zeggen dan doen.
Nico doet op een prettige manier zijn best om alles goed en naar wens te laten verlopen: niet alleen bij het ophalen of terugbrengen van de camper; ook tijdens het gebruik. Hij is voortdurend te bereiken waardoor een zekering met zijn telefonische hulp gemakkelijk kon worden vervangen.
Was een mooie eerste ervaring met een camper.
De buitenkeuken is ideaal!
Prima camper goede bedden en de kleinzoon vond het geweldig in de camper vooral het slapen in de alcoof.
Miste alleen een klein kluisje om paspoort e.d. In op te ruimen (tip Nico)
Nico is een vriendelijke man en het filmpje met gebruiks aanwijzing was zeker een goede hulp.
Jammer dat de camper naar Spanje gaat
Topvakantie! 2 weken met de kinderen naar Zuid Frankrijk zijn uitstekend bevallen. De camper is niet nieuw maar ziet er heel verzorgd uit en is zeer compleet. De buitenkeuken is fantastisch, de bedden slapen prima, veel opbergmogelijkheden en werkelijk alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het contact met Nico verliep uiterst prettig en vlot. Een absolute aanrader!
..afgelopen week weggeweest met deze camper van Nico.... genoten ! Het was voor ons de eerste keer, dus een geheel nieuwe ervaring ...Het weer werkte niet helemaal mee, maar dit was geen enkel punt, omdat het binnen ook super gezellig was. De Camper is van alle gemakken voorzien ! Stekker erin en alles werkt ! Ook de bedden sliepen prima. Nico had een prachtig filmpje gemaakt, zodat we, wanneer we met vragen zaten, direct onderweg nog even konden checken hoe alles werkte. De camper was ook voorzien van een achteruit rij camera, waar je als bestuurder, tijdens het rijden ontzettend veel plezier van hebt. Voor ons zéker niet de laatste keer en Nico, bedankt voor je geweldige gastvrijheid, die wij als super ervaarde ! Wie weet tot ziens .....

How it works

Similar campers