PÖSSL/GLOBECAR... Een sportieve en luxe camper!

Possl/Globecar Globescout 2.2 hdi | (4 reviews)

Zierikzee, Netherlands

Features

Length:
5.99 m
Width:
2.05 m
Height:
2.80 m
Year built:
2008
Weight:
2885 kg
Km free:
1500
Engine:
Fiat Ducato multijet
Fuel:
Diesel
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Eliza

Responds within 7 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 79% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (4)

Wij hebben de kampeervakantie als heel leuk ervaren. Het kamperen was voor ons een nieuwe ervaring maar met de luxe van een camper is het toch niet zo primitief. De kwaliteit van de camper was voor ons voldoende al zou ik met mijn lengte (1.90m) bij een volgende vakantie voor een wat grotere camper kiezen. De kennismaking met jullie vonden wij heel erg leuk en de uitleg over het gebruik van de camper was heel duidelijk en uitgebreid. Ook bij terugkomst was het contact met jullie erg prettig. Samengevat zijn wij erg positief over deze camper.
Fijne kleine camper, je hebt niet meer nodig met z'n tweeen. Hij rijdt lekker en er zijn voldoende materialen bij. Aan alles is gedacht bij het inventaris. Fijn persoonlijk contact vooraf en uitgebreide uitleg gehad.
De camper is erg goed bevallen. Hij rijdt heel plezierig. Het comfort met schotel en tv was een extra ! De eigenaren hebben goede uitleg gegeven en waren onderweg ook bereikbaar voor vragen. Wij willen deze camper zeker nog wel eens huren.
Wij hebben erg genoten van de camper die we hebben gehuurd. De camper beviel goed geen problemen en alles er op en er aan deed het. Rijdt prima en ook nog eens zuinig. De achteruit -rij camera is een plus. De fietsen drager is goed hoef niet zo hoog te tillen. Uitleg bij het ophalen is ook een dikke plus, goed en duidelijk uitgelegd. Deze camper om weer te huren is zeker een aanrader. Nogmaals een prima camper en aardige eigenaren.

Vriendelijke groet Ron.