Stapelbed, 2x treinzit, ruime badkamer, pechulp.

Fiat MCLC | (11 reviews)

Bergen op Zoom, Netherlands

Features

Length:
8.00 m
Width:
2.10 m
Height:
3.40 m
Year built:
2003
Weight:
2790 kg
Km free:
1750
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

About the owner

Owner Jasper

Responds within 7 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 33% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (11)

We hebben een fantastische roadtrip gemaakt in de fijne MC Louis. De camper reed als een zonnetje, was goed onderhouden, de communicatie met Jasper verliep erg fijn. Al met al zéér positief!
Wij hebben drie heerlijke weken in Italië gehad met de McLouis van Jasper. De camper was tiptop in orde en lekker ruim voor 2 volwassenen en 2 kids. Wij sliepen boven het bestuurdersgedeelte en de kids in het stapelbed waardoor we het zitgedeelte niet hoefden om te bouwen. Rijden ging vlot, het fietsenrek is een pluspunt. Fijn contact met de eigenaar. Alles was duidelijk uitgelegd en vraagjes werden op reis vlot beantwoord.
Het is een prima camper, prettig om mee te rijden, trekt heel goed. Er is veel ruimte en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Uitleg en contact met Jasper verliep prima. Zeker een aanrader.
Jan
We hebben een heerlijke herfstvakantie in Denemarken doorgebracht, de camper reed lekker soepel en kon makkelijk meekomen in het verkeer. De camper is lekker compleet, de huishoudaccu zorgde steeds voor voldoende stroom, zodat we op camperplekken geen stroom nodig hadden. We hadden het lekker warm met de gaskachel en konden warm douchen. Al met al erg goed bevallen..
Het contact met Jasper verliep vlot en soepel.
Prima Camper! Goede indeling en inrichting.
Zeker aan te bevelen.
Voor ons was het de eerste keer dat we met een camper op stap gingen, Jasper heeft alles goed uitgelegd en we kregen van hem enkele kampeerboeken mee. Die goed van pas gekomen zijn. We hebben een leuke vakantie gehad en het is voor herhaling vatbaar. Het is een grote camper met veel ruimte en goede bedden.
Een prima camper, alles netjes op orde! Wel wat krap voor 5 volwassenen maar daar was ik al voor gewaarschuwd door Jasper :). Hij was zeer behulpzaam, heeft ons alles goed uitgelegd en was beschikbaar toen we nog vragen hadden na vertrek.
Camper rijdt prima en biedt voldoende ruimte voor een gezin van 4. Leuk weekend gehad
Bijzonder mooie grote camper, vriendelijke overdracht, we hebben een heerlijk weekend gehad.
Goede ervaring met Camptoo en het huren van de camper.
Onderweg naar onze vakantiebestemming de camper opgehaald bij de eigenaar. Korte bondige uitleg gehad. Camper was prima om met het gezin te reizen. Voor het eerst dat we een camper hadden gehuurd maar voor herhaling vatbaar!
Het is een fijne camper. Prima om met z'n vieren weg te gaan. We waren steeds bang dat we iets stuk zouden maken. De gordijnen bijvoorbeeld.
Tip voor volgende keer: Beter uitleggen hoe alles werkt. Na onze midweek waren we er pas achter hoe alles werkte.