Adriatik Coral 660 SP op FIAT onderstel

Adriatik Coral 660sp | (11 reviews)

Halfweg, Netherlands

Features

Year built:
2006
Weight:
3010 kg
Km free:
1750
Fuel:
Diesel
Berths:
5
Seats:
6
Seatbelts:
5

Description

About the owner

Owner Geb

Responds within 6 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 62% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (11)

Een echte niets moet alles mag vakantie hebben wij gehad! Heerlijk op pad met een hele fijne camper. Rijdt heel fijn en makkelijk. Goed bed achterin, en ruimte genoeg voor onze twee tieners in het alkoof bed. Fijne contacten met Geb over het ophalen en terugbrengen en andere zaken. Wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad!!
Wij (2 volwassenen, 2 jonge kinderen) hebben met de camper van Geb deze zomer Scandinavië bezocht. Door de ruimte in de camper is dit super gegaan. De camper heeft echt meer dan voldoende inventaris om je van bijna alle gemakken te voorzien.
Ook de omgang met Geb is heel gemoedelijk.
Dit is een fantastische camper. Met mijn gezin hebben wij hier een heerlijke Pinkstervakantie mee doorgebracht. De verhuurder is heel goed mee af te spreken en relaxed in de omgang. Hij heeft rustig alles uitgelegd omdat wij voor het eerst met een camper op pad gingen. Zeker een aanrader!
Dit was onze eerste vakantie met een camper en zeker niet de laatste! Ook de kinderen (12,10 en 8 jaar) hebben genoten. Lekker al je spullen bij de hand, niet steeds inpakken en uitpakken. Gewoon wegrijden en een nieuwe plek opzoeken. Onderweg lunchen aan je eigen tafel. Wat een ontdekking. De camper van Geb is heel ruim en compleet. Hij reed prima en van alle benodigdheden voorzien. Een klein instructieboekje over bv de kachel, het paneel met meters etc zou wel handig zijn. Geb heeft ons heel vriendelijk en volledig alles uitgelegd maar er komt een hoop informatie op je af.
We zijn met de camper naar Denemarken geweest. Voor ons was het de eerste ervaring met een camper, en het is ons erg goed bevallen! De kinderen vonden het geweldig! Het contact met Geb was goed en relaxed. Ik kan het huren van de camper van Geb iedereen aanraden.
de camper was erg prettig. wij waren met zn 4e en haddenzat ruimte, de garage box is lekker ruim past gemakkelijk een fiets of brommer in. de contact met de eigenaar liep allemaal lekker gemakkelijk.
een dikke aanrader!
Hele fijne camper, helemaal door de hoogte aan de binnenzijde. Alles erop en eraan en hij rijdt lekker.
Wij hadden een camper nodig voor een huwelijk echter bleek dit vrij lastig omdat het een korte termijn huur betrof in een vakantie periode. Geb was gelukkig zeer bereidwillig om ons te helpen en alles liep perfect volgens afspraak. Een zeer nette camper voor een goede prijs van een vriendelijke top eigenaar. Wij bevelen deze camper en de verhuurder iedereen aan.
Geweldige camper. Goede verhuurder. Zeer compleet en verhuurder heeft een wens uit laten komen.

Geb
Reply from Geb:

Marianne was erg vriendelijk en heeft de camper weer netjes terug ingeleverd.

June 2016

Een goede campper met alles erin, goed onderhouden. Een feest voor elke vakantie.
We hebben een fijne vakantie gehad in deze camper. Hij is lekker ruim, zowel in de camper als de berging is groot. Van alle gemakken voorzien!
Geb was heel flexibel, we konden al een keer komen kijken of de surfplank in de berging paste.