Complete Luxe 6-persoons camper te huur (KORTING)

Fiat EG/DF 002 | (7 reviews)

Wijk en Aalburg, Netherlands

Features

Length:
6.06 m
Width:
2.30 m
Height:
3.00 m
Year built:
2003
Weight:
2780 kg
Km free:
1500
Engine:
2.8 JTD
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

About the owner

Owner Mike

Responds within 3 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 54% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (7)

Drie weken met onze drie jonge kinderen op pad gegaan met deze camper en dat is zeer goed bevallen! De camper is praktisch ingericht en rijdt goed. We hebben een heerlijke vakantie gehad!
Wij hebben met ons gezin (3 kinderen) 7 weken rondgereisd door Europa. Onze jongste sliep in ons eigen tentje in bovenste éénpersoons bed, onze tweeling van 4 jaar samen in onderste éénpersoons bed en wij in tweepersoons bed boven het stuurgedeelte. Dit ging erg goed en we hebben helemaal geen problemen gehad. Helemaal fijn was ook dat we dus geen bedden in en uit hoefden te klappen elke avond. De camper deed het goed en heeft ons niet in de steek gelaten ;-). Er zijn wel wat kleine dingetjes waaraan je merkt dat de camper wat ouder begint te worden, maar dat heeft ons geen problemen opgeleverd. Al met al erg genoten!!!
Goed geregeld, aardige en correcte verhuurder. Camper prima in orde... top!!
Top afhandeling via Mike. Erg last-minute een camper gezocht voor wintersport, Mike heeft nog dezelfde week kunnen regelen dat er winterbanden gemonteerd zijn. Verder camper top uitgerust en in goede staat.
Prima camper en goede communicatie met verhuurder. Voor herhaling vatbaar!
De 6-persoons camper van Mike is fantastisch! Een prachtige camper met zéér complete uitrusting. Hij rijdt voor zo'n grote camper verrassend soepel, en binnenin heb je natuurlijk zeeën van ruimte. Wij hadden vier kinderen bij ons (van 5, 8, 9 en 11), die 2 aan 2 in de stapelbedden achter hebben geslapen (die zijn daar wat krapjes voor maar het werkte wel).

De afhandeling met Mike zelf werkte ook heel erg makkelijk, en hij reageerde altijd zeer snel op berichten. Als we weer een paar leenkinderen hebben, zouden we hem zo weer huren.

Mike
Reply from Mike:

Hallo Bas, bedankt voor je review!

October 2016

We hebben een heerlijk weekend gehad met onze 2 volwassen kinderen in deze prima camper. De camper was compleet ingericht, heeft prima bedden en rijd als een zonnetje.
Contact met Mike verliep heel makkelijk.

Een volgende keer zou ik zo Mike weer bellen.