Complete Luxe 6-persoons camper te huur (KORTING)

Fiat EG/DF 002 | (12 reviews)

Wijk en Aalburg, Noord-Brabant, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Mike

Responds within 1 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 47% of the requests

Features

Length:
6.06 m
Width:
2.30 m
Height:
3.00 m
Year built:
2003
Tare Mass:
2780 kg
Gross Vehicle Mass:
3490 kg
Kilometers inbegrepen:
1500 km
Engine:
2.8 JTD
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Included
Towing costs, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

12 Reviews

Wij zijn met 4 personen een lang weekend naar de Formule 1 in België geweest met de camper van Mike. De camper is erg ruim van binnen en vooral de extra ruime garage is ideaal wanneer je wat meer spullen mee wil nemen. Ook het contact met Mike verloopt allemaal heel soepel. De camper van Mike is zeker een aanrader!
Bij het ophalen van de camper was Mike niet aanwezig, zijn broer nam de honneurs waar, deze wist geen toelichting te geven op hoe en wat. Heel vervelend, we hebben uiteindelijk alles maar zelfstandig ontdekt. De camper was enorm beschadigd, zowel binnenin als buitenom. Het komt op ons over als dat Mike bij een beschadiging de borg (gedeeltelijk) inhoudt maar vervolgens de schade niet hersteld. Naast beschadigingen waren er ook vele functionaliteiten niet in orde, heel vervelend allemaal. Het feit dat er airco ontbrak maakte het reizen lastig, daarentegen stond wel omschreven dat de auto airco zou hebben. Bij het inleveren van de camper heb ik Mike aangegeven wat ik hierboven geschreven heb. Mike geeft aan dat de camper zijn beste tijd gehad heeft en hij dan ook overweegt deze te verkopen. Wij hebben ruim €.1.000 per week betaald (3 weken) en hebben een slecht gevoel overgehouden aan de prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb geleerd dat ik geen camper meer huur voordat ik deze gezien heb. Dat was op het moment dat ik de camper heb vastgelegd onmogelijk. Verhuurders als Mike zijn in onze ogen niet begaan met de huurders in de zin dat gehoopt wordt op veel fijns tijdens de vakantie. Voor Mike is het domweg een manier om geld te verdienen. Ik vraag me af of Camptoo geholpen is met dergelijke adverteerders.

Mike
Reply from Mike:

Hallo Bart,

Bedankt voor je review. Helaas kon ik zelf de uitgifte niet doen, zoals bij de aanvraag al was aangegeven. Vandaar dat ook de gehele uitleg van de camper op video is vast gelegd en naar jullie toe is gestuurd. Er zijn inderdaad een aantal schade’s gereden de afgelopen weken. Gelukkig ben ik hier goed voor verzekerd en worden deze in September gemaakt. In de camper zit een losse airco unit, dit is in de advertentie aangegeven. Alle andere kleine defecten zijn inmiddels opgelost, helaas is het niet altijd mogelijk om in het hoogseizoen alles direct op te lossen.

August 2018

Read more reviews