Spacious, high, luxury, in short, a nice camper. Additional free pick up earlier and return later.

Fiat DUCATO MAXI | Houten, Netherlands | (4 reviews)


sleeps 4

2000

Semi-integrated motorhome
from 106 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Length:
6.95 m
Width:
2.32 m
Height:
3.10 m
Year built:
2000
Weight:
3100 kg
Km free per week:
1750
Engine:
Ducato Maxi 2.8 TDI
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
5
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4
Reply %:
100.00%
Response time:
3 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (4)

Contact met de eigenaren Martin en Inge verliep prima, vriendelijke en behulpzame mensen. Alles wat bij de camper hoorde, mochten we gebruiken.
De camper is wat ouder, en heeft een paar kleine mankementjes (de benzinemeter deed het bijvoorbeeld niet, maar daar is wel mee te leven als je zelf je kilometers in de gaten houdt) maar motorisch prima. Sterke 2.8 l. motor dus geen probleem om de bergen in te gaan. Wij vonden zelf de camper wat lawaaierig worden als we harder dan 110 km reden, maar waarom zou je hard willen rijden tijdens je vakantie?
Al met al een prima camper om mee op vakantie te gaan. Voor ons was het een leuke eerste camperervaring.
De camper was prima om mee te rijden en voorzien van alles wat je nodig hebt en meer. De verhuurders waren zeer behulpzaam. Zeker voor 2 personen is de camper lekker ruim.
Vanaf het eerste contact met de verhuurders Martin en Inge , stond alles in het teken van afstemmen.
Het contact met hen verliep heel soepel. In het begin via de Camptoo site, later via de mail en Whatsapp. Ze reageren erg vlot. Een groot pluspunt van het huren van deze camper is de extra service van de flexibele haal- en brengtijden. Op deze manier gaat er geen moment van je eigenlijke vakantie dagen verloren aan het ophalen en wegbrengen van de camper.
Verder was het heel fijn dat wij onze wensen wat betreft de toebehoren van de camper kenbaar konden maken; in dit geval een fietsendrager geschikt voor ebike.
De proefrit die de verhuurder en de huurders maken voorafgaand aan de vakantie stelt beiden in staat vertrouwen in het (ver)huren van de camper te krijgen. De verhuurder krijgt een beeld van de rijvaardigheid en kan bijzonderheden toelichten. Wij als huurders kunnen uitproberen of we met deze camper goed overweg kunnen. Dat is ons goed bevallen.
Via de mail kregen we alvast het handboek (met foto's en uitgebreide handleiding)dat ook aanwezig is in de camper bij vertrek. Het is heel prettig om de speciale handelingen die nou net niet besproken zijn of niet in de officiële handleiding staan, terug te kunnen lezen, op het moment dat je een handeling moet verrichten (bvb het vullen van de watertank).
Voor degene die ervaring hebben met het rijden in campers van deze afmetingen en deze leeftijd, is deze camper zeer aan te bevelen. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met deze camper.
Deze camper is zeer netjes, goed onderhouden, komt met alles wat je ook maar nodig zou hebben voor een prettige kampeervakantie. Het was erg prettig om de camper een dag extra van te voren en achteraf beschikbaar te hebben, draagt bij aan een relaxte vakantie. Wij hadden een week met wisselvallig weer en hebben van zowel de verwarming als de airconditioner gebruik gemaakt. Alle gemakken zijn aanwezig, inclusief vriesvak, koelkast, waterkoker, klein oventje. De camper was goed donker te krijgen wat zowel aan onze nachtrust als die van onze baby bijdroeg. Wij hebben dan ook een fantastische week gehad.