Fiat Carioca Alkoof 5 persoons camper

Fiat CARIOCA KAMPEERAUTO | (7 reviews)

Tiel, Netherlands

Features

Length:
6.00 m
Width:
2.20 m
Height:
3.00 m
Year built:
1998
Weight:
2600 kg
Km free:
1750
Engine:
Ducato 1.9TD
Fuel:
Diesel
Berths:
5
Seats:
6
Seatbelts:
5

Description

About the owner

Owner Michel

Accepts 88% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (7)

Michel is erg enthousiast en behulpzaam. Goede en duidelijke uitleg over de camper. Tijdens de huurperiode is hij zelfs bereikbaar voor vragen over de camper. Camper zelf voldeed aan onze verwachtingen. Alles is aanwezig en in redelijke tot goede staat. Apparaten zowel op gas/12v en 220v ( zelfs tijdens het rijden 220v stopcontacten door de omvormer ! ) een aanrader voor een zorgeloze huurperiode.
Prima camper.
Michel is een zeer aardige man.
Wij zullen zeker zijn camper vaker huren.
Alles in de camper was aanwezig en functioneert.
Het was voor ons de eerste keer om met een camper op vakantie te gaan met onze twee kinderen. Deze camper heeft bijgedragen aan een ontzettend leuke ervaring!
De camper is netjes onderhouden door de eigenaar en voor ons geheel compleet.
Michel stond ook tijdens onze vakantie direct klaar wanneer we vragen hadden.
Zeker een aanrader voor iedereen!
Wij zijn een week met onze drie kinderen met de camper op vakantie geweest. Michel heeft uitgebreid alles uitgelegd en was zeer goed en snel te bereiken tijdens onze reis wat heel prettig was. De bedden sliepen allemaal prima. De kachel was snel warm wat fijn was in een koude week. Alles is niet meer allemaal nieuw maar functioneert naar behoren. Wij vinden het een prima camper om mee weg te gaan en hebben ( mede daardoor) een fijne vakantie gehad.
Wij hebben in Noorwegen erg genoten van de camper. Het plezier begon al bij het ophalen. Een enthousiaste uitleg gekregen. Dat ging er erg prettig aan toe. Een fijne verhuurder. De camper is prettig in gebruik. We zijn ermee naar noorwegen geweest en ook de steilere stukken reed het prima. Van alle gemakken voorzien Door de oven de koelkast de boiler en verwarming.

We zouden het graag weer eens doen en dan opnieuw deze camper huren.
Dit was de eerste keer ooit dat wij een camper hebben gehuurd. En voor een eerste keer is het ons niet slecht bevallen. We hebben genoten van een heerlijke weekje in de Eifel. Heerlijk om de vrijheid te hebben om te gaan en staan waar je wilt.
De camper zelf was van alle noodzakelijkheden voorzien. Een absoluut pluspunt was het oventje dat op LPG brandde: elke ochtend versgebakken broodjes betekende een goed begin van de dag.
Nadeel was het feit dat je afhankelijk bent van een camperplaats met stroom wil je zelf een bakje koffie kunnen zetten. Fijn om een eigen chemisch toilet aan boord te hebben, maar door de hoge plaatsing zit het niet fijn.
Tenslotte: De eigenaar van de camper (Michel) is makkelijk in de omgang en was ook tijdens zijn vakantie nog beschikbaar voor vragen.
We hebben een heerlijke vakantie gehad met deze camper. Bij aankomst heeft Michel een uitgebreide en duidelijke uitleg gegeven van alle aspecten van de camper. Hij reed lekker en alles functioneerde naar behoren. Het bed bovenin is heerlijk ruim en er is materiaal aanwezig om de hele cabine te verduisteren. Een aanrader