Luxe Karmann 160pk, 6,7m, zomer en winter

KARMANN MOBIL ontario | (10 reviews)

Gaanderen, Netherlands

Features

Length:
6.70 m
Width:
2.30 m
Height:
3.20 m
Year built:
2008
Weight:
2950 kg
Km free:
1250
Engine:
ducato 3 liter
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Evelin

Responds within 11 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 45% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Strikt

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (10)

Er mooie camper welke goed is onderhouden. Fijn dat er een extra dieselkachel aanwezig is!! Onze bestemming was het NK karten en moesten na regenbuien onze kinderen warm krijgen en dat was geen enkel probleem. Waar ik bang voor was waren de bedden want je wilt ook lekker kunnen slapen. Elke nacht heb ik heerlijk geslapen om meer dan prima matrassen. Warm water is ook fijn. Wat betreft het rijden is de camper sterk en plezierig om mee te rijden.
Heerlijke Camper, goed onderhouden en prettige verhuurders. Absolute aanrader.
Het was een heerlijke vakantie, in een geweldige camper die van alle gemakken is voorzien. En werkelijk heerlijk rijd.
We hebben een fantastische vakantie gehad in de camper van Evelin en Ray. De beschrijving van de camper klopte helemaal. Perfect onderhouden, mooi, schoon. We raden iedereen inmiddels aan om met een camper weg te gaan, via Camptoo te boeken en als ze een perfecte camper willen raden we deze aan!
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad mede door de prima rijdende camper die heel compleet is ingericht! Zeker aan te bevelen mede door de aardige en sympathieke verhuurders! Piet en Astrid
We hebben een fijne vakantie gehad met deze camper. De camper was voorzien van alles wat we nodig hadden. De camper is in goede staat, netjes onderhouden en je kunt zien dat de eigenaren er altijd erg netjes en zuinig mee om zijn gegaan.
Ook het contact met de eigenaren verliep erg prettig.
Wij hebben genoten!
Wij hebben een weekendje mogen verblijven in de Karmann camper. Wij hebben hier echt van genoten. De bedden zijn beter en langer dan in menig hotel en de camper is van alle gemakken voorzien. Vooral de kinderen hebben ook echt genoten en wilden meteen weer afspreken om weer een keer te gaan. De ontvangst en uitleg van Evelin & raymond was bijonder vriendelijk en duidelijk. Ook waren zij zeer flexibel in wat kleine verzoekjes van onze kant, maar ook zeer duidelijk als bepaalde zaken niet konden. Eigenlijk precies zoals je zou willen. Eigenlijk was de hele uitwisseling wel bijzonder gezellig.

Van harte aanbevolen.
We hebben een heerlijke vakantie gehad met deze geweldige camper. Zeer compleet en in goede staat. Hij rijdt prima en is makkelijk te hanteren. Een echte aanrader!
We hebben een weekend de camper gehuurd, en het is prima bevallen. De communicatie zowel met de verhuurders als met Camptoo verliep prima. De camper was keurig schoon en compleet ingericht. De bedden waren erg goed en dat is toch wel fijn. Genoeg ruimte. En heel handig om alle gegeven informatie over de ins en outs van de camper ook nog digitaal te ontvangen. Misschien nog noteren dat de handrem links zit
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met de Karmann. Na een uitgebreide overdracht (hoe werkt het met water, gas, verwarming? En: vergeet niet de kastjes te vergrendelen voor je gaat rijden) gingen we op pad. Het rijden was even wennen, maar ging prima. De camper is top. Fijn formaat, heerlijke bedden, handig keukentje (-> voorzien van werkelijk álles wat je nodig hebt). Echt een aanrader!