Laika ECOVIP H 715 | (9 reviews)

Zuiddorpe, Netherlands

Features

Length:
7.33 m
Width:
2.70 m
Height:
3.05 m
Year built:
2006
Weight:
3036 kg
Km free:
1750
Engine:
FIAT 2.8 JTD
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Werner

Responds within 7 hours
Responds to 89% of the messages
Accepts 79% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Strikt

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (9)

Heerlijke week gehad, probleemloos. De Laika is een heel comfortabele camper met ruim voldoende motorvermogen, van alle gemakken voorzien. Ontvangst en kennismaking met Werner en Monique was perfect en heel hartelijk. Uitleg over de camper prima, alles werd goed doorgenomen. Inleveren verliep prima, realistisch, kortom een aanrader waarbij wij zeker nog een reis met deze camper zouden willen maken in de toekomst.
Wat een leuke manier van vakantie vieren, een mooie camper ook geschikt voor lange mensen (zelf meer dan 2 meter) al was dat bij de prima uitleg wel even schrikken want achter het stuur leek het toch wat krap maar met kleine aanpassing mijnerzijds ging het toch goed tijdens de 2 weken. Prima uitleg dus en toen op weg en dan natuurlijk ook zelf ontdekken wat heel goed ging maar mocht toch onverhoopt iets onduidelijk zijn dan konden we bellen en werden gelijk goed geholpen door Werner. Mooie 2 weken gehad in deze camper, voor herhaling vatbaar.
Wij zijn bijna 3 werken met de Camper van Werner en Monique naar Zuid -Noorwegen geweest. In deze periode hebben we ongeveer 5000 km gereden zonder problemen. De Camper heeft voldoende vermogen om soepel door de bergen te rijden. Ook is de uitrusting van de Camper zeer volledig alles was aanwezig zelfs een kachel. Door de goede uitleg van Werner en Monique konden we alles makkelijk vinden en werden er ook diverse gebruikstips gegeven. Ik kan deze Camper zeker aanbevelen om te huren en dat komt ook door de sympathieke eigenaren.
De laika Camper is een zeer fijne prettige camper. Alles voor een fijne vakantie aanwezig Voor 2 personen lekker ruim en volledig. Zeer goede begeleiding en hulp van Werner Ik kan het iedereen aanbevelen deze te huren Camper technisch gewoon prima en fijn!
3weken op stap geweest met de Laika,na eerst een bezoekje gebracht te hebben in zuiddorpe.
We hadden nog nooit een campervakantie beleefd.
Getoerd in luxemburg en moezel en rijn stuk gevolgd.Camper van Werner rijd zeer lekker,Je merkt dat de jaren gaan tellen met de Laika betreffende werking verduistering.Werner gaat een aantal kleine dingen vervangen,dus hierna camper weer in topconditie.Raad een ieder aan om het eens uit te testen.Werner en Moniek zeer vriendelijk en gastvrij...
BEDANKT nogmaals...gr.Frans en Geja
We hebben in februari 2016 de Laika gereserveerd voor onze vakantie in september 2016. Natuurlijk hebben wij meerdere keren de foto's van onze gehuurde camper op de website bekeken, maar eigenlijk wilde we de camper zelf bezichtigen. We hadden een bericht verzonden naar Werner en Monique en we konden op korte termijn langskomen. We werden hartelijk ontvangen en Werner heeft technische uitleg gegeven over de camper en Monique heeft alles uitgelegt over het bedienen van huishoudelijke apparatuur. Na ons bezoek heeft Werner ons nog een korte beschrijving toegezonden over de werking van de camper en apparatuur. De camper is goed uitgerust met diverse materialen die je gebruikt als je gaat camperen. Het enige wat we in moet laden is je eigen persoonijke spullen. We hebben ervaren dat het rijden met de Laika heel ontspannen was, ruim overzicht op de weg en landschap. We reden circa 90-95 kilometer/uur, we hadden tenslotte vakantie en hoefde ons niet te haasten. Ook hadden wij geen reserveringen gemaakt bij camping of camperplaatsen. Dit hoefde ook niet was de camping of camperplaats vol dan reed je gewoon naar de volgende. Had je geen stroom, dan was dit geen probleem. Het zonnenpaneel gaf ons voldoende stroom voor tenminste twee/drie dagen.
Ik kan iedereen aanbevelen de camper te huren bij Werner (en Monique). Een prachtige ervaring hebben wij opgedaan en we willen dit in de toekomst nog meer doen.

Monique en Werner, bedankt voor jullie gastvrijheid en de uitstekende service!

Groeten,

Janny en Eddy
Onze eerste ervaring met een camper was fantastisch, in bijna vier weken reden we probleemloos 3500 kilometer en deden een "rondje" Frankrijk in de Laika van Werner en Monique.
Bij vertrek uitgebreid informatie over het gebruik van Laika van Werner die daar uitgebreid de tijd voor nam(wat ook nodig was). Handig zo'n vrachtwagen TomTom, een aanrader....
Het was helder dat Monique en hij hun camper koesteren..
Met prachtig weer een prachtige vakantie gehad....het was geweldig....
Judith & Vincent
Het was een geweldige camper om mee op reis te gaan, ziet er allemaal erg mooi uit en er ontbreekt niets.
Heerlijk broodjes afbakken in de oven van deze camper is echt luxe!
Kortom een super vakantie gehad met de Laika.
Het contact met de eigenaren hebben wij als zeer prettig ervaren. Reageerden vlug op onze mails met vragen en we mochten vooraf aan de huurperiode de camper komen bekijken, we werden gastvrij ontvangen en kregen direct een uitgebreide uitleg over het hoe & wat van de camper. Het was voor ons de eerste keer dat we met een camper zouden weggaan, dus dit was voor ons heel prettig.

Onderweg hadden we een paar vragen, vaak over het werken van het een of ander, en daar hadden we zonder problemen telefonisch of per what's app contact over, fijn! Werd zeer gewaardeerd door ons!

De camper zelf is voorzien van ruime informatie over plekken waar je heen kan gaan, maar was ook overcompleet aan huisraad, stoelen, tafel, servies, tv, etc.

Wij zijn 19 dagen weggeweest in Frankrijk samen met onze twee jarige dochter, en het was een onvergetelijke ervaring die we graag nog eens over gaan doen ( maar wie weet dan met een eigen camper? ;-) Zo niet, dan hebben we een heel goed alternatief in deze camper gevonden)