Laika

Laika ECOVIP H 715 | (14 reviews)

Sint Jansteen, Zeeland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Werner

Accepts 91% of the requests

Features

Length:
7.33 m
Width:
2.70 m
Height:
3.05 m
Year built:
2006
Tare Mass:
3036 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Km free:
1750
Engine:
FIAT 2.8 JTD
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Strikt

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Included
Towing costs, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €250.

14 Reviews

Voor de eerste keer op vakantie met de camper. En wel de camper van Werner.
Vooral in begin was het echt wennen en wel een beetje spannend met rijden. Maar al vlot kregen we de vuurdoop: Op weg naar de camping in Kemmel liepen we vast in het drukke verkeer: er was een hele grote rommelmarkt. Na menig zweetdruppeltje werden we geholpen door een aardige dame die ons zou voorrijden naar de camping. Super bedankt mevrouw. Verder helemaal goed gegaan en de camper is prima.
Was netjes schoon en toen we even hulp nodig hadden reageerde Werner direct. Leuke ontvangst en ook bij het terugbrengen werden we super vriendelijk ontvangen en geholpen.
Groeten Hans en Maria
Werner levert een zeer complete nette camper. Voorzien van een los kookstel op gas en grilplaat voor buiten. Daarnaast prima tuinstoelen met een lichte tafel en zelfs een droogmolen met knijpers.
Natuurlijk voldoende bestek, glazen en bekers. Ook zijn er kaarten van Europa aanwezig.
We hebben een geweldige vakantie gehad in Noorwegen een prachtig land zeker met een camper.
Van ons avontuur hebben we een kort filmpje gemaakt. De camper komt ook uitgebreid aan bod. https://youtu.be/tF4Le43vVUY

Via Camptoo kun je je route elke dag inzien, vertrek, aankomst, gereden km en snelheid is in te zien. Leuk om je reisverslag mee aan te vullen. De verhuurder heeft ook inzicht in deze gegevens. En dat vind ik wat minder, ik vind het niet zo nodig om tijdens mijn vakantie, via WhatsApp, erop gewezen te worden dat ik 114 km/h heb gereden of dat 1300 km op één dag veel is. Vind het een inbreuk om mijn privacy. Ik begrijp het wel het is Werner zijn eigendom dat wil hij toch graag in de gaten houden, zou ik ook doen.. Maar misschien zal ik de camper dan ook geheel voor mijzelf houden.

Een camper huren is voor ons een uitkomst aanschaf is nogal een uitgave. Ik raad een ieder aan om het ook dit avontuur eens mee te maken. Een avontuur waar we met de hele familie van genoten hebben. Maar ik huur niet meer bij een particulier.

Read more reviews