VW T4 Holdsworth kampeerbus

Volkswagen Holdsworth Villa XL | (13 reviews)

Broek op Langedijk, Noord-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Simon

Responds within 1 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 91% of the requests

Features

Length:
4.70 m
Width:
1.85 m
Height:
2.65 m
Year built:
1996
Tare Mass:
1980 kg
Gross Vehicle Mass:
2380 kg
Mileage included:
1500 km
Engine:
1.9 D
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 21 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Accommodation following an accident, Passenger insurance, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

13 Reviews

De camper is klein, maar alles is aanwezig. Voor mij was het een beetje te koud om in november te camperen naar de Ardennen, ook al zit er een standkachel op gas in. Als het bed is uitgeklapt dan is het handig om de porta potti uit het kastje te halen, want je krijgt het anders er niet uit. De camper rijdt verder prima en is vanwege het kleine formaat handig om mee te manouvreren e.d. Voor mij had er wel een dikker matras op het bed gekund, ondanks het topdekmatras dat aanwezig is; ook is het bed wat smal. Het was even puzzelen hoe je van rij-naar verblijf- naar slaapstand gaat en hoe te koken in een keukentje waar alles onder kleppen zit etc. Maar ik neem aan dat dit voor alle campers geldt. Het is een uitstekende camper voor in de lente/ zomer/ nazomertijd, voor de winter, waar je toch meer binnen verblijft- te klein. Simon is bijzonder vriendelijk en Ellen had zelfs een welkomstpakketje voor ons achter gelaten- erg leuk!
We hebben een erg leuke tijd gehad. De camper van Simon is van alle gemakken voorzien. We waren positief verrast hoe comfortabel alles was. We hebben lekker kunnen koken, goed geslapen, het heerlijk warm gehad door de kachel (ook al was het al november) en hebben alle etenswaren koel kunnen houden in de koelkast. En hij rijdt ook nog eens prima. We hebben de camper van Simon gehuurd om te kijken of een camper iets voor ons is. En dat is na deze ervaring zeker het geval. De communicatie met Simon liep soepel, hij was behulpzaam en we konden goed afspraken met hem maken.

Read more reviews