#1 Compacte 5 persoonscamper

PEUGEOT 290 | (8 reviews)

Bleiswijk, Netherlands

Features

Length:
5.00 m
Width:
2.00 m
Height:
2.00 m
Year built:
1992
Weight:
2380 kg
Km free:
1500
Engine:
2500 DIESEL
Fuel:
Diesel
Berths:
5
Seats:
5
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Wim En Marjo

Responds within 2 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 71% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (8)

CamperVakantie een nieuwe ervaring dat is geweldig ..
Camper was op leeftijd maar daar was de prijs ook naar...
Min puntje de bestuurders stoel en ook die waar ik zat ...waren erg doorgezakt .
Dus hebben er een extra kussen opgelegd .
Contact met wim en marjo is prima gezellige mensen.
Als we er weer een huren nemen we een jongere ha ha ...
Gr jo en ries
Ik heb een prima week achter de rug met de camper. De ontmoeting met Wim en Marjo waren heel goed, ze hebben alles haarfijn uitgelegd en mij ook enorm geholpen toen ik onderweg wat hulp nodig had. Zeker een aanrader als je een camper wil huren.
Onze allereerste camper ervaring en zeer zeker niet de laatste. Wij zijn verliefd geworden op deze aller-charmantste camper. Voor herhaling vatbaar...
We hebben heerlijk genoten van een weekje Zweden, wij waren erg blij dat er in de camper honden mee mochten.
Marjo en Wim hebben het super gedaan een duidelijke en geduldige uitleg aan het begin van de vakantie. ook tijdens de vakantie stonden ze klaar om vragen te beantwoorden! Marjo en Wim ontzettend bedankt voor jullie geduld ;-)
We hebben een heerlijk weekend gehad in 'onze' camper. Schoon en van alle gemakken voorzien. Wim en Marjo zijn heel vriendelijk, behulpzaam en flexibel. Voor herhaling vatbaar!
De aardige eigenaren Wim en Marjo hebben ons uitstekend geholpen. Ze hebben voor vertrek alles goed uitgelegd en zelfs tijdens de vakantie nog een keer gebeld of alles naar wens was en of er vragen waren. De camper was erg gezellig, schoon, en van alle gemakken voorzien. Een complete inventaris inclusief buitentafel, stoelen en zelfs een droogrek voor de was. Ondanks mijn lengte (1,98m) kon ik er prima in staan en waren de bedden ruim genoeg. De camper reed goed; stuurbekrachtiging en vijf versnellingen dus het was relaxt toeren. We hebben met ons gezin een heerlijke 12 daagse vakantie gehad. Onze eerste camper-ervaring en zeker niet de laatste!
We gingen een weekendje weg en het was heerlijk om geen tent op te zetten. Fijne camper en beneden kon je een groot 2 persoonsbed maken. Aardige mensen ook om van te huren. We hebben een zalig weekend gehad en zullen dat zeker nog een keer doen.