Ruime praktisch ingedeelde LMC 662TI camper

Fiat 662ti | (2 reviews)

Almere, Flevoland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Theo

Responds within 2 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 86% of the requests

Features

Length:
7.10 m
Width:
2.35 m
Height:
2.80 m
Year built:
2005
Tare Mass:
2900 kg
Gross Vehicle Mass:
3400 kg
Mileage included:
1400 km
Engine:
Ducato 2,8
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
3
Seats:
5
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Third party incl. fire and theft
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Passenger insurance, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

2 Reviews

Wij zijn met onze 15 jarige dochter op pad geweest met de camper van Theo. Een prachtige en prettige camper. Een goed, vast bed achterin en voor onze dochter konden we het zitje ombouwen tot een ruim goed liggend bed. Omdat onze dochter alleen mee ging heeft zij een grote inspraak gehad op de route wat ze erg leuk vond om uit te stippelen. Wij zijn op de bonnevooi (dus niks besproken) gaan trekken met de camper en hebben op diverse campings gestaan. Heerlijk, camper neerzetten, deur open, stoelen en tafel er uit en je bent klaar! Wij vinden dit echt een ideale manier van vakantie vieren. Ook het contact met Theo verliep prima. Uitvoerig uitleg gehad over het gebruik van de camper en heel gastvrij ontvangst. Kortom een heerlijke vakantie gehad met een top camper. Theo en Elly, bedankt!
We hebben een leuke vakantie gehad met de camper van Theo. Het was onze eerste keer met de camper en ons werd alles goed uitgelegd. De camper is zeer compleet qua spullen en interieur en lekker ruim voor ons tweeen. We werden vooraf en nadien hartelijk ontvangen met een kopje koffie en in de communicatie was Theo helder en duidelijk. De camper rijdt prettig, er zit gezien z’n leeftijd geen airco en cruise control in zit, wat bij een lange reis hartje zomer als een gemis aanvoelt, maar dat wisten we van te voren. We zijn Theo erg dankbaar voor deze eerste leuke camperervaring!