Ruime praktisch ingedeelde LMC 662TI camper

Fiat 662ti | (2 ratings)

Almere, Flevoland, Netherlands

About the owner

Owner Theo

Responds within 9 hours
Responds to 100% of messages
Accepts 80% of requests

Features

Length:
7.10 m
Width:
2.35 m
Height:
2.80 m
Year built:
2005
Tare weight:
2900 kg
Max. weight motorhome:
3400 kg
km's included p/w:
1400 km
Engine:
Ducato 2,8
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual transmission
Driver licence:
B
Berths:
3
Seats:
5
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Flex

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Alternative camper included, Accomodation costs in case of repairs, Insurance for passengers, Transport costs to garage and replacement accommodation and Breakdown service

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €1,000. The deposit will be returned to you after the rental period.

2 Ratings

Wij zijn met onze 15 jarige dochter op pad geweest met de camper van Theo. Een prachtige en prettige camper. Een goed, vast bed achterin en voor onze dochter konden we het zitje ombouwen tot een ruim goed liggend bed. Omdat onze dochter alleen mee ging heeft zij een grote inspraak gehad op de route wat ze erg leuk vond om uit te stippelen. Wij zijn op de bonnevooi (dus niks besproken) gaan trekken met de camper en hebben op diverse campings gestaan. Heerlijk, camper neerzetten, deur open, stoelen en tafel er uit en je bent klaar! Wij vinden dit echt een ideale manier van vakantie vieren. Ook het contact met Theo verliep prima. Uitvoerig uitleg gehad over het gebruik van de camper en heel gastvrij ontvangst. Kortom een heerlijke vakantie gehad met een top camper. Theo en Elly, bedankt!
We hebben een leuke vakantie gehad met de camper van Theo. Het was onze eerste keer met de camper en ons werd alles goed uitgelegd. De camper is zeer compleet qua spullen en interieur en lekker ruim voor ons tweeen. We werden vooraf en nadien hartelijk ontvangen met een kopje koffie en in de communicatie was Theo helder en duidelijk. De camper rijdt prettig, er zit gezien z’n leeftijd geen airco en cruise control in zit, wat bij een lange reis hartje zomer als een gemis aanvoelt, maar dat wisten we van te voren. We zijn Theo erg dankbaar voor deze eerste leuke camperervaring!