Nette, fijne camper voor veel kampeerplezier

Fiat 280 | (10 reviews)

Emst, Netherlands

Features

Length:
5.60 m
Width:
2.20 m
Height:
3.00 m
Year built:
1988
Weight:
2250 kg
Km free:
1750
Engine:
2.5
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
2

Description

About the owner

Owner Famke

Responds within 17 hours
Responds to 50% of the messages
Accepts 62% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Dutch licence compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (10)

Deze zomer zijn wij naar Noorwegen geweest en dit is ons erg goed bevallen! Vóór de vakantie hebben we een bezichtiging gedaan en we wisten dat de camper niet meer de nieuwste was.
Toch reed de camper nog erg goed ondanks de stijle Noorse wegen. In totaal hebben we 3500 km gereden zonder problemen.
We hadden zelf een tentje meegenomen omdat ons het slapen met 4 volwassen personen in de camper wat te krap leek. Dit hebben we noodgedwongen 2 nachten moeten doen wat zeker mogelijk is maar wel wat minder comfortabel.
Qua servies etc. is alles voorhanden en aan details is gedacht zoals anti-slip matjes, waslijn/rek, jerrycan en geplastificeerde kaarten met uitleg over de camper. Het contact met Famke verliep soepel en alle vragen werden snel beantwoord. Aanrader!
Prima prijs-kwaliteit
Alleen gebruikt als slaapplaats dus kan ik niet veel van zeggen. Het rijden was lastig vanwege het missen van stuurbekrachtiging en een snelheid van ca 90/uur
Ons plan was naar Portugal te rijden en terug maar we zijn niet verder gekomen dan de Spaanse grens, St Jean de Luz. De camper is oud, heeft geen turbomotor waardoor hij moeite heeft met hellingen, heuvels nog meer en bergen helemaal. Het was een erge warme periode en misschien dat daardoor de koelkast het niet deed op gas. Camperen zonder stroom is dus niet aan te raden maar ook met stroom viel de koelkast een keer helemaal uit. Het instaptrapje functioneerde ook onvoldoende en we hebben meerdere keren lekkage gehad van de toiletcontainer wat voor een zeer onaangename reuk zorgde door de hele camper. De motor van de camper is behoorlijk luidruchtig waardoor een gesprek tijdens het rijden moeizaam verloopt. Naarmate je langer met de camper rijdt wen je wel enigszins aan de herrie. Hij heeft ons in 3,5 week toch ruim 3400 km rondgereden door heel Frankrijk waardoor we toch veel hebben kunnen zien en ondernemen wat juist de bedoeling is van een campervakantie. Helaas niet meer ergens "wild" kunnen staan omdat we perse stroom nodig hadden. Bij een eventuele volgende campervakantie gaan we een jongere camper huren.

Famke
Reply from Famke:

Beste Marga,

Wat jammer om te horen dat de camper niet aan je verwachtingen voldeed. Wat we vooral jammer vinden is dat je tijdens de vakantie geen contact met ons hebt opgenomen. Krachtiger hadden we de motor helaas niet voor je kunnen maken, het is tenslotte een oudere camper zonder turbo. Maar de andere ongemakken hadden we wel voor je kunnen oplossen. We hadden je dan extra uitleg kunnen geven over het juiste gebruik van het toilet, zodat deze niet overstroomt. Ook de koelkast hebben we door de camperservice laten controleren en deze werkt naar behoren, dus wellicht hadden we je hiermee ook kunnen helpen. Op jouw advies hebben we wel ook een extra krukje gekocht, zodat mensen daar eventueel ook gebruik van kunnen maken. Hopelijk heb je toch een fijne vakantie gehad en de vrijheid van vakantie met een camper kunnen ervaren.

Hartelijke groet,
Famke en Marco

June 2017

Prima slaapplek gehad !
Is natuurlijk niet de allernieuwste camper, maar ook zeer voordelig geprijst - alles doet het nog en vriendelijk ontvangen / uitleg gehad.
Wij hebben met deze camper lekker kunnen geniet van het mooie Noorwegen. Heel vlotte communicatie met de verhuurders! Marco en Famke waren steeds beschikbaar voor vragen zowel voor als tijdens de verhuurperiode. De camper zelf is helemaal in orde en voorzien met al het nodige. Ondanks zijn leeftijd is de camper nog heel betrouwbaar en hebben wij zonder problemen 3000km gereden. Een absolute aanrader!!
Was helemaal goed. Nette goede camper. Alles deed het.
Vriendelijk ontvangst van de schoonouders van Marco in Emst omdat Marco op vakantie was. Erg behulpzaam. We konden een spanband lenen om het kinderstoeltje achterin vast te zetten. Een fijne start van het lange weekend met de kids.

Het is een nette maar oude camper waar we veel plezier aan hebben beleefd.

Een minpuntje is dat het niet donker kan worden gemaakt in de kamper (waardoor de kids erg vroeg wakker werden).
Het was heerlijk.We vonden de camper wel een beetje bij ons passen.We voelden ons er ' thuis'.
Alles deed het prima.
We hebben het vooral als een luxe ervaren , dit i.t.t kamperen met de fietsen en een heel klein tentje.
Het was een leuke ervaring en hebben nu een beetje idee gekregen hoe het is om met een camper te reizen.
Nou de camper is 28 jaar oud en dat merk je dan ook. Vooral het ontbreken van een stuurbekrachtiger viel erg tegen.
Daarbij viel ons de ruimte tegen. Deze camper is mi geschikt voor 2 personen. Verder was alles aanwezig en functioneerde ook prima.
Marco en zijn vrouw hebben ons heel hartelijk ontvangen en prima wegwijs gemaakt in de camper.
Al en al hebben we een heel gezegend Pinksterfeest gehad op Opwekking 2016 op het Walibi-terrein. Dit was maar 46 km.
Deze afstand was voor mij genoeg!