Moai fuort

Fiat DUCATO 15 CAMPING CAR | (7 ratings)

Lekkum, Friesland, Netherlands

About the owner

Owner Marten

Features

Length:
7.00 m
Width:
2.26 m
Height:
2.80 m
Year built:
2003
Tare weight:
2820 kg
Max. weight motorhome:
3400 kg
km's included p/w:
1750 km
Engine:
2.8 JTD
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual transmission
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
5
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

Smoking allowed
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Flex

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Accomodation costs in case of repairs, Transport costs to garage and replacement accommodation and Breakdown service

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €1,000. The deposit will be returned to you after the rental period.

7 Ratings

Voor het tweede jaar op rij waren wij 'moai fuort' (mooi weg) met de camper van Marten. Wij hebben de kilometerteller flink opgeschroefd tijdens onze reizen naar Denemarken, Noorwegen en Zweden vorig jaar en Duitsland, Polen, Slowakije en Oostenrijk dit jaar. Het is een heerlijke camper, van alle gemakken voorzien, rijdt goed, heeft veel opbergruimte maar (en dat is het enige minpuntje) heeft geen airco in de cabine. Dit kan vervelend zijn tijdens het rijden met temperaturen van 30+ en de zon op de voorruit.
Marten is een fijne, no-nonsense, verhuurder.
Op zich hebben we een prachtige vakantie gehad. Het weer was goed, de plaatsen die we bezocht hebben waren mooi maar de camper waarin we reisden was kwalitatief slecht. Na een nacht regen werd onze dochter wakker van spatten water in haar gezicht. Op zich was dat niet erg maar haar telefoon, waarvoor ze hard had gewerkt en gespaard, die op de tafel naast haar lag was door het lekkende water onherstelbaar stuk gegaan. We hebben veel geld voor het huren van de camper betaald, een bedrag als borg voor het geval wij iets aan de camper zouden stukmaken en daarnaast nog een fors bedrag voor een verzekering. Hiervoor mogen we toch een goede camper verwachten? Als compensatie voor het stukgaan van de telefoon en de lekkage werd ons een luttele 50 euro toegezegd. Deze hebben we echter nooit ontvangen.
Kortom wij hebben een slechte ervaring en zullen deze camper niet meer huren

Read more reviews