Van hier tot Tokyo. Vanaf 3 weken huur, 5% korting!

Fiat Ducato Possl Roadcruiser | (5 reviews)

Hoogkarspel, Netherlands

Features

Length:
6.40 m
Width:
2.20 m
Height:
2.60 m
Year built:
2010
Weight:
2995 kg
Km free:
1500
Engine:
2300 cc
Fuel:
Diesel
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Koos

Responds within 9 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 75% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (5)

Ter voorbereiding op een aanschaf van een camper hebben we het door ons beoogde type eerst maar eens gehuurd ter verkenning. We zochten een buscamper met voldoende ruimte (slapen en leven) om op een comfortabele manier te kunnen rondreizen.
Ons vermoeden bleek juist te zijn; het voldeed volledig aan onze verwachtingen. Het gemak bij het installeren, verblijven en opbreken is voor ons als ervaren tent-kampeerders een waar genot. Ons contact met Koos (de verhuurder) was bijzonder prettig, Onder het genot van een kopje koffie werden we wegwijs gemaakt in het gebruik van de camper, deze was prima in orde. We hebben een tocht gemaakt met overnachtingen in Maastricht Marina (tip van Koos) voor een biertje op het Vrijthof, La Roche en Ardenne voor een herfstwandeling in de Ardennen, minicamping De Ontdekking te Kamperland voor een bezoek aan Neeltje Jans en het Watersnoodmuseum te Ouwerkerk. Als laatste naar Amsterdam, Camping Zeeburg voor een bezoek aan het Rijksmuseum en fietsen door het Vondelpark. Kortom een geslaagde en gevarieerde vakantie. We hebben enorm genoten van de camper en de vele mogelijkheden van vakantiereizen die daarmee mogelijk worden. Inmiddels hebben we een camper aangeschaft. De ervaringen met de camper van Koos hebben ons gesterkt in onze keuze.
Wij hebben deze camper van Koos uitgezocht met het idee dat een bus camper niet te groot is en dat we daardoor flexibele zouden zijn in het kiezen van kampeer plekken en evt parkeer plaatsen.
Deze verwachting kwam uit we konden bijna altijd moeiteloos een plek op een camping vinden.
Verder deed de camper aan onze verwachting,
ruim genoeg voor twee personen prima slaap gelegenheid en compleet. Je eigen kleding en spullen er in en rijden maar.
Wij hebben een prachtige reis door Europa gemaakt en daarbij z,n 5000km zonder problemen gereden.
Koos is een prima verhuurder waar je prima mee kan overleggen.
Wij zouden deze camper zeker aanbevelen.
Very nice and powerful unit allows you to travel with the regular traffic very nicely.
The shower facility is not really designed for daily use but it is possible to use the showered on the outside of the vehicle.
Other then that everything was nice and comfortable.
Recommendation to the owner, add a strong board on the foot end of the bed to make it easier to climb on to.
2 Weken genoten in deze heerlijke camper. Rijdt heerlijk door de krachtige moter en hoge zit. Zeer complete inrichting: het is écht persoonlijke spulletjes inpakken en gaan. Van peper en zout tot aan droogrek en wc papier: aan alles is gedacht. Ruim slaapgedeelte en volop zitruimte, ook fijn als het weer iets minder is. Goed contact met Koos en Erna die mij zelfs nog even gebeld hebben omdat ik het stroom niet aangesloten kreeg (mijn fout). Ook makkelijk over ophaal- en inlevertijdstip. Top! Zeker een aanrader! Groetjes Anne Marie.
We raden het huren van deze camper zeker aan! Alles is perfect in orde en schoon. Ook het contact met eigenaar Koos verloopt erg prettig. Het grote bed in een buscamper is uniek. De camper rijdt prettig. De inventaris is ook compleet. Kortom een hele mooie camper die van alle gemakken is voorzien!