Nieuwe 2018 familiecamper !

Rimor Seal 9 | (3 reviews)

Vught, Noord-Brabant, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Rene

Responds within 7 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 24% of the requests

Features

Length:
7.45 m
Width:
2.55 m
Height:
3.10 m
Year built:
2018
Tare Mass:
2779 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
1500 km
Engine:
2.3jtd multijet
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
7
Seats:
7
Seatbelts:
7

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Strict

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Passenger insurance and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

3 Reviews

We hebben een heel fijne winterreis gemaakt met de camper van Rene. Hij is ontzettend vriendelijk en legt alles goed uit. De camper is als nieuw, alles is aanwezig, voldoende keukenspulletjes (en ook belangrijk: niet teveel!). Een slee gaat mee, sneeuwkettingen etc. Alle communicatie verloopt vriendelijk en dat is echt een pre! We sliepen met twee volwassenen en twee pubers in de camper en dat is prima te doen. Met zessen lijkt me in de winter wat krap :-). Fijn is trouwens dat je een LPG-gastank hebt, dat scheelt zeker in de winter geld. Mocht je geen LPG kunnen tanken zit er ook een campinggastankje in.
Wij hebben een fantastische vakantie in Zweden gehad, mede door René en deze camper. De camper is in zeer goede staat met een complete inventaris en alles was tot in de puntjes verzorgd. Het contact met René verliep erg prettig en soepel. De persoonlijke touch maakt het daarbij helemaal af. Vijf uit vijf sterren!

Read more reviews