Luxe, ruime en moderne camper. 6 gordels en 4 slaapplaatsen

Hymer A 366 | (7 reviews)

's-Gravenzande, Netherlands

Features

Length:
6.98 m
Width:
2.32 m
Height:
3.10 m
Year built:
2012
Weight:
2905 kg
Km free:
1750
Engine:
2300 multijet
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

About the owner

Owner Chris

Accepts 60% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 26 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (7)

Hele leuke vakantie gehad met de camper, voor de beleving is het fantastisch.
Wij zijn voor de tweede keer met de camper van Chris op vakantie geweest. Wederom een heerlijke vakantie in de fijne, lichte en ruime camper, van alle gemakken voorzien. Zelfs een oventje om verse broodjes in te bakken! Heel handig! Het contact met Chris verliep ook weer heel prettig en hij is altijd bereid mee te denken en je vragen te beantwoorden.
Deze camper is een fantastisch huis op wielen. Alles wat je nodig hebt zit erin. Rijden in deze camper is absoluut geen probleem, wij hebben er een mooie reis mee door Zweden en Noorwegen gemaakt. Dat betekent veel heuvels, bergen, hoogvlakten en haarspeldbochten, niets is een probleem geweest. Fijn de fietsen achterop en heel veel ruimte. Wij zijn begonnen met z'n tweeën en later zijn mijn ouders aangesloten, dat ging echt prima met 4 volwassenen in de camper. De bedden zijn oke!
Het contact met Chris is ook heel fijn. Voordat we weg gingen hadden we al heel wat vragen en die werden elke keer weer naar grote tevredenheid beantwoord en snel.
helaas reden wij schade aan één van de spiegels, Chris reageerde fantastisch, niks aan de hand, we regelen het thuis, geniet lekker van je vakantie verder....
Wij kunnen alleen maar zeggen, de camper is geweldig, de eigenaren zijn zeer betrokken, dus niet twijfelen, gewoon doen!

Vanaf het eerste bericht met verhuurder Chris, kregen wij al zin om met zijn ruime, praktisch en comfortabele camper, op pad te gaan en
na de bezichtiging waren we helemaal om. Chris gaf duidelijk uitleg, denkt met je mee en geeft je het vertrouwen dat het goed komt. Ook als -zoals bij ons het geval was- je nog nooit met een camper op weg bent geweest of op een camping hebt gestaan. En ben je op de plaats van bestemming niet zeker van je zaak dan heeft Chris de uitleg wel op één van zijn filpjes staan. (héél handig naslagwerk).
Kortom ook voor twee personen, die altijd vakantiehuisjes huurden, een heerlijke camper om mee op avontuur te gaan. Wij kijken dan ook uit naar het voorjaar als er een nieuw campingseizoen
van start gaat.
Caren en Pieter
wat een heerlijke camper en wat een fijn contact met chris. ik had nooit in een camper gereden en chris stelde me meteen op m'n gemak om me een proefrit te laten maken. ik was er heel snel aan gewend om ermee te rijden. de indeling is heel praktisch, we hoefden niets om te bouwen en hij is heel ruim van binnen. wij gaan deze camper zeker nog eens huren! gr harold
Wij hebben een topvakantie gehad met 2 kids in deze luxe en volledig uitgeruste camper! Het contact met Chris was al meteen erg prettig. Hij denkt mee en is flexibel. De camper is perfect voor een gezin met 2 kinderen. Je hoeft niks om te bouwen en hebt heel veel ruimte. En alles zit erin van navigatiesysteem tot skottelbraai en onderlakens voor de bedden aan toe! Super praktisch!
Wij zijn met veel plezier het avontuur aangegaan om een camper te huren. En het was een succes! Vanaf het begin was het contact met verhuurder Chris prima. Hij is heel behulpzaam, flexibel en service gericht. En gaf mij het vertrouwen dat het rijden met de camper zeker zou lukken. Waar hij gelijk in had. Het rijden met een camper laat je anders naar de wereld kijken en brengt je op andere plekken. De camper zelf is comfortabel en heel compleet ingericht. De kinderen vonden het een mooi avontuur ondanks het niet te beste weer. Kortom, wij hebben genoten en zouden het zeker nog eens doen. Twijfel je nog? niet doen, gun jezelf deze leuke ervaring!