La Strada Trento

LA STRADA TRENTO | (5 reviews)

Voorburg, Netherlands

Features

Length:
5.80 m
Width:
1.98 m
Height:
2.70 m
Year built:
2009
Weight:
2621 kg
Km free:
1500
Engine:
2200Cc
Fuel:
Diesel
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Jan

Accepts 60% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
No children
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (5)

We hebben het prima naar onze zin gehad in de camper van Jan!!
Was voor ons de eerste keer , dus alles was nieuw en moest even wennen! Dachten dat een hefbed ideaal voor ons was, maar viel in de praktijk toch wat tegen : Bram kon niet staan in het zitgedeelte en om in het bed te klimmen is uiteindelijk toch wat te bezwaarlijk voor ons..maar het bed lag heerlijk !!!
Camper reed prima; heerlijke auto om in te rijden!!
We hebben erg genoten van onze twee weken met de camper van Jan. Ultieme vrijheid; op de dag zelf bekijken wat je gaat doen, waar je heen gaat en je hebt altijd je "huisje" bij je. Uiteindelijk zij we een rondje DU-FR-LU-BE geweest. Zoveel moois gezien en relatief dicht bij huis. Heerlijk en voor herhaling vatbaar!
We hebben een te gekke vakantie gehad met de camper van Jan. Van te voren wisten we nog niet precies wat we gingen doen -zoals het hoort met een camper-, maar dat geeft ook niet want met deze camper kun je overal terecht: zelfs middenin een stadje. Top camper om met z'n tweeën mee op avontuur te gaan. We zouden de camper dus niet alleen aanraden, we zouden hem zo nog een keer willen huren. De communicatie met Jan was vooraf, tijdens en na de reis ook prettig.
Een heerlijke vakantie met deze camper gehad in Frankrijk in april. De camper is groot genoeg om alle comfort te bieden en klein genoeg om lekker mee te rijden. De verwarming was prettig met de nachtvorst.
Het neerklapbed was even wennen, je moet wel tegelijk naar bed. Maar het is wel erg snel opgezet en weer weggeklapt. Het bed is prima en ruim.
Dat de ophaaltijd en brengtijd in overleg met Jan bepaald konden worden was ideaal.
Wij hopen in de toekomst nog vaker deze camper te mogen huren.
Een super goede compacte buscamper met verrassend veel bergruimte. En wat heerlijk is op warme dagen de ventilator die gemonteerd is in het dakraam zodat je zelf invloed hebt op de lucht in of uitstroom. Wij zijn beide lang 1.83 en konden heerlijk slapen op het bed. Genoeg ruimte boven je hoofd en in de lengte. Wij hebben een heerlijke week vakantie gehad en het is heel prettig om met de verhuurder (jan) data af te kunnen spreken en niet zoals dat bij verhuurbedrijven het geval is de verplichte vr-vr regel. Ik raad 'm iedereen aan om een keer te huren als je een compacte buscamper zoekt!