Hymer Campervan Grand Canyon

Hymer Grand Canyon | (4 reviews)

Herzele, Vlaanderen, Belgium

About your Camptoo host

Your host Jo

Responds within 17 hours
Responds to 60% of the messages
Accepts 20% of the requests

Features

Length:
5.93 m
Width:
2.03 m
Height:
2.60 m
Year built:
2018
Mileage included:
2000 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Festivals not allowed
Non-Belgian licence allowed
Minimum age: 26 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

4 Reviews

Wij hebben van een fantastische vakantie genoten, in alle comfort van Jo's campervan. De campervan stond klaar in perfecte staat en overdracht verliep vlekkeloos. Jo neemt alle tijd om alles tot in de puntjes uit te leggen. Kortom, een perfecte vakantie.
Jo's camper is the best of both worlds … compact (rijden in stedelijk gebied, gemakkelijk manoevreren oa op en camping) en toch zeer compleet en praktisch. Zowel het beneden slapen als boven is top (ruim en goede bedden). De grote ijskast, de werking van douche/wc gedeelte en de zeer ruime opbergmogelijkheden geven een gevoel van comfort. Qua rijgedrag en motor (met automaat :)) is dit echt wel heerlijk en vlot rijden. Nog een woordje over de verhuurder; Jo is iemand die het graag netjes heeft en en zeer begaan is met de techniciteit en functionaliteit van de camper, wat een enorm + punt is … de camper zal dan ook altijd tip-top klaar staan voor de volgende huurder.

Read more reviews