Challenger Genesis 56 Semi-Integrale Camper (Met Hefbed)

CHALLENGER GENESIS 56 | (5 reviews)

Wijhe, Netherlands

Features

Length:
7.10 m
Width:
2.35 m
Height:
2.85 m
Year built:
2011
Weight:
2957 kg
Km free:
1400
Engine:
Fiat Ducato 2.3 JTD
Fuel:
Diesel
Berths:
5
Seats:
5
Seatbelts:
5

Description

About the owner

Owner Hans

Responds within 7 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 58% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (5)

Voor de eerste keer met een camper (Challenger Genesis 56) een weekje Nederland gedaan, super goed bevallen, mooie, complete en goed uitgeruste camper, van alle denkbare gemakken voorzien, heel makkelijk te bedienen en je kan er niet alleen heerlijk relaxed mee toeren, hij is nog zuinig ook. Alle documentatie over het gebruik van de aanwezige apparatuur aan boord ,duidelijke uitleg voorafgaand het vertrek onder het genot van een kop koffie.
Wij zijn zeer enthousiast geraakt over het vakantie vieren met een camper en we kunnen het iedereen aanraden met deze camper op reis te gaan.
Ans en Piet Mulder
Voor het eerst een camper huren is een avontuur, zou het bevallen ? Hoe is het om een tijdje in een relatief kleine ruimte te verblijven ?? De camper is een absolute aanrader, handzaam, van alle gemakken voorzien en comfortabel, netjes en compleet. We hebben genoten van de tocht, de natuur, het buiten zijn en het feit dat je alles aan boord hebt, fantastisch..........
Wij hebben een geweldige tijd gehad met deze camper. De overdracht en uitleg door Hans en Wil is prima en hartelijk.
De camper is super verzorgd. Aan alles is gedacht.

Het rijden met deze camper gaat ook best. Je rijdt natuurlijk met een grote auto, maar in het rijgedrag merk je het eigenlijk niet. Geen problemen ervaren.

Wij waren met 5 personen (3 volwassenen) en dan is de camper ook echt vol! Met rijden prima, slapen is wel krap. Tentje meenemen en het kan prima!

Wij hebben genoten, bedankt Hans en Wil!!
De camper is geweldig bevallen. Ook zijn we hartelijk ontvangen door Hans en Wil. We hebben genoten van een fijne vakantie en zijn zeer voornemens nogmaals een keer te huren. De camper rijdt goed en ook heuvels op is geen enkel probleem. Het hefbed functioneert prima alsmede de keuken en de wc. Een aanrader!
Goede uitleg van Hans en Wil. Prima comfortabele camper, compleet en rijdt prima. Alles aanwezig en goede indeling. Voordeel dat er een hond mee mag. Rondreis door Zuid-Duitsland, prima bevallen. Camper is een aanrader!