Super Familie Camper

Adria Coral 660 SP | (3 reviews)

Ermelo, Netherlands

Features

Length:
6.85 m
Width:
2.30 m
Height:
3.20 m
Year built:
2005
Weight:
2912 kg
Km free:
1400
Engine:
2.8 jdti
Fuel:
Diesel
Berths:
5
Seats:
6
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner John

Accepts 67% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (3)

We zijn door Noorwegen, Zweden en Denemarken gereisd. We konden overal waar we wilde komen komen en hebben vaak wild gecampeerd. Daar is Scandinavië heeft erg geschikt voor. Doordat deze camper zelf voorzienend is kon dat makkelijk. Helaas werkte de koelkast niet optimaal maar heb dit aan John aangegeven en hij zou het gaan oplossen. We waren met drie personen waardoor onze dochter in de alkoof kon slapen en we alle spullen zo konden houden zonder iedere dag de bedden op te maken en af te halen.

De ruime garage was ruim genoeg voor onze fietsen zodat we in de steden konden fietsen.

Het was een fijne vakantie!
Prima camper met wat kleine ongemakjes zoals de luifel die wat geholpen moet worden, maar verder netjes, heel compleet en ruim met een grote garage waar je met gemak je fietsen en andere spullen in kwijt kunt. De eigenaar geeft goede uitleg en geeft je een overzichtelijke handleiding mee met de werking, extra tips en een inventarislijst. Het bed ligt op zich prima, maar wel een klimmetje. De camper rijdt ook prima op de grote weg en komt prima mee met het verkeer met een kruissnelheid van 100/110 km/uur. Wij hebben er en heerlijke vakantie in gehad en zijn zo enthousiast dat we onze eigen camper gaan aanschaffen.
We zijn met 4 personen, 2 volwassenen en 2 kinderen een lang weekend weg geweest met de camper. De camper is ons goed bevallen. Voorzien van alles wat je nodig hebt en netjes.
De eigenaren zijn vriendelijk. Ze leggen rustig uit hoe alles werkt en nemen de tijd voor de huurder. Weer of geen weer, met deze Super familie Camper is kamperen prima.