Travel and Enjoy

Renault Master | (4 reviews)

Weert, Limburg, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Marcel

Responds within 1 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 57% of the requests

Features

Year built:
1998
Km free:
Unlimited
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
2

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 27 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

4 Reviews

We zijn erg tevreden over de camper. Marcel heeft ons goed op weg geholpen en was ook flexibel in ophaal- en terugbreng tijd van de camper. We hebben een heerlijke vakantie gehad.
Wat een fijne camper om mee te rijden, die Renault Master van Marcel. Het motorvermogen zorgt ervoor dat je ook in een heuvelachtig gebied makkelijk met het overige verkeer meekomt. De (keuken)inrichting is dik voor mekaar. Er zijn ook voldoende ruimtes om je kleding, toiletspullen etc. dusdanig op te bergen, dat je makkelijk kunt pakken wat je nodig hebt.
De enthousiaste en deskundige manier waarop Marcel met je communiceert en je van de nodige info voorziet, veroorzaakt vooraf al vakantiekriebels. En eenmaal op pad ervaar je al snel het plezier van reizen in een betrouwbare en comfortable camper. Kortom: we traveled and enjoyed!

Read more reviews