GENESIS 32

CHALLENGER TRIGANO FD1 | (5 reviews)

Nederweert, Netherlands

Features

Length:
5.85 m
Width:
2.52 m
Height:
2.80 m
Year built:
2006
Weight:
2558 kg
Km free:
1750
Engine:
Ford 2.0
Fuel:
Diesel
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Marcia

Accepts 83% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
No children
Snow destinations not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (5)

Hallo Marcia, we hebben twee weken met veel plezier gereden in jullie camper, de Genesis. We zijn naar Frankrijk gereden en hebben daar de kust van Normandië bewonderd. De camper is goed bevallen. Hij is niet super nieuw maar heeft (bijna) alle extra's die het rijden en kamperen aangenaam maken. Klein maar fijn zullen we maar zeggen. Het was voor ons een nuttige manier om uit te proberen of een camper iets voor ons is. Het antwoord is positief.
Hartelijk dank van ons 2 voor het huren van jullie Genesis.
Geert-Jan en Irene

PS: Wat wel minder was dat in de grote watertank de dop ontbrak. Na het ophalen via het verhuurbedrijf in Nederweert gingen we de tank vullen met water en het stroomde er net zo hard onder weer uit. Het was inmiddels al zaterdagavond en het bedrijf was niet meer bereikbaar. We hebben toen van alles geprobeerd om de tank af te sluiten. Uiteindelijk is dit gelukt met een kurk. Dat was een beetje vervelend.
hallo marcia en Rob,
De vakantie was geweldig. Alleen veel tekort. De camper was perfect. Daar hebben wij helemaal niets op aan te merken. In een woord geweldig. Heel fijn om zo te reizen. Voor herhaling vatbaar.
Groetjes Henk en Tonny. Volgend jaar weer.
We hebben een heerlijke week gehad met de Genesis. Hij is van alle gemakken voorzien en heeft pk's genoeg om in de bergen mee te rijden. Het was onze eerste ervaring met een camper maar was zeker geslaagd.
Het is ons goed bevallen alleen is een weekje tekort.
Mooie verzorgde camper groot genoeg alles wat je nodig had was aanwezig
Ik zou hem iedereen aanraden als je met twee personen bent .
En je kan hem makkelijk overal parkeren
Wij hebben, ondanks het slechte weer, ontzettend genoten van onze reis met de Genesis. Omdat we van plan zijn een camper te kopen wilden we dat eerst uitproberen en met succes ! De camper van Marcia is zeer compleet met een degelijke kampeeruitrusting Gr. Gert Jan