Compacte camper met veel binnenruimte

Dethleffs 532 | (3 reviews)

Zeewolde, Flevoland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Kim

Responds within 3 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 60% of the requests

Features

Length:
5.96 m
Width:
2.28 m
Height:
2.99 m
Year built:
1996
Tare Mass:
2680 kg
Gross Vehicle Mass:
3400 kg
Mileage included:
1750 km
Engine:
Ducato 2.5 TDI
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
5
Seats:
6
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Strict

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Accommodation following an accident and Towing costs and alternative accommodation (after an accident)

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

3 Reviews

Wij hebben echt een heerlijke vakantie gehad en de camper van Kim en Richard heeft daar zeker aan bijgedragen. Wij zijn 16 dagen op pad geweest via midden Frankrijk naar de Grande Chatreuse, Alpen en het zuiden van de Provence.

Het was voor mij de eerste keer op pad met een camper. Wat een avontuur als moeder alleen met drie kinderen. De camper rijd heel soepel en is echt makkelijk te sturen. Ik heb door de bergen gereden en dit was een makkie met deze camper. Richard en Kim zijn goed te bereiken en ik heb daar de eerste dagen gebruik van gemaakt door bel en app contact te hebben. Het leefgedeelte is schoon, netjes en de camper is nagenoeg compleet ingericht. Je hoeft niets mee te nemen, zelfs koffie, thee en suiker en koffiefilters zijn aan boord. Ook schoonmaakmiddelen etc. Ik hou van koken en heb dit dagelijks gedaan in de camper. Het enige wat ik gemist heb is een knoflook pers :)

Met zijn viertjes hadden wij meer dan genoeg ruimte om te slapen en leven. De tv met dvd was een uitkomst onderweg voor de kinderen. De achteruit-rij-camera maakt in en uit parkeren heel makkelijk. De camper heeft ons niet in de steek gelaten, ook niet in noodweer en heel steile bergpassen. Het voelde heerlijk veilig met drie kleine kinderen aan boord.

Wij hebben twee weken getrokken met deze fijne camper en bijna 3000km gereden. De kinderen willen volgend jaar weer en ik ben ook helemaal om. De vrijheid en comfort dat een camper geeft is echt ideaal. Deze camper is ondanks zijn leeftijd toch echt heel fris en fijn om in te leven. Door de zonnepanelen en extra accu's voor het leefgedeelte hoef je dus eigenlijk niet aan een paal te staan. Nog een pré is dat Kim en Richard hun bedrijf bij een camping en recreatieplas hebben. Op deze camping is dus een camper-plaats waar het grijze water en inhoud toilet-cassette leeg gemaakt kan worden. Echt een uitkomst! Ook heb ik hier een volle gasfles gekocht in de camping winkel op het terrein.

Tips voor first-time campers:

- met vier personen hebben we het toilet onderweg en s'nachts gebruikt. Gewoon iedere ochtend legen want anders komt hij te vol te zitten.
- als je de koelkast op de accu zet onderweg wordt hij niet ijskoud maar koelt hij wel. Als de koelkast op gas gaat bij parkeerstand dan duurt het even een uurtje tot twee uur voordat hij echt koud word.
-in Frankrijk ben je verplicht 2x blaastest aan boord te hebben. Als je ANWB lid bent dan kan je deze gereduceerd kopen in de ANWB winkel.
- met dit voertuig moet je echt meer naar het midden van de straat rijden binnen de bebouwde kom ivm bomen en laag hangende takken. Het went snel.
- met rijden in de bergen heeft opgaand verkeer áltijd voorrang! In de zelfde versnelling afdalen als dat je naar boven bent gekomen! Als je de camper parkeert op een helling of hellend vlak dan áltijd de camper in zijn 1 parkeren en op de handrem en niet in neutraal!
- neem een extra fles toiletvloeistof mee. Deze zijn goedkoop bij de Action te krijgen in het seizoen. 1 fles is ruim voldoende voor twee weken weg.

Kortom, wij raden een ieder deze camper aan! Ook de 10% korting bij 14 dagen of meer is een bonus.

A.
Super camper makkelijk te manoeuvreren en genoeg ruimte binnen. Alles is aanwezig. Zeer compleet en voor een mooie prijs. Wij hebben een super vakantie gehad met onze 2 kinderen van 3 en 5. Echt een aanrader!

Read more reviews