Henk/Marti

Fiat Arto-69 | (4 reviews)

Huissen, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Henk

Features

Length:
7.00 m
Width:
2.50 m
Height:
3.00 m
Year built:
2004
Tare Mass:
3200 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
1000 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Automatic
Driver licence:
B
Berths:
5
Seats:
5
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

4 Reviews

Wij mochten met deze camper van 27-09-2018 t/m 17-10-2018 en heerlijke reis maken naar Noord Spanje.
Over de instructie,Henk heeft mogelijk zelf nog maar kort de camper in bezit en nog weinig echte gebruikers tips. Ook een echte goede handleiding ontbreekt nog.
Wij hebben ons door de grote map met hoofdzakelijk verouderde fabrieksinformatie geworsteld, meestal in het Duits.
Het is een hele complete en grote camper, hij ziet er erg verzorgd uit. Het is echter wel van 2004 en dus is de techniek wel gedateerd, en ook het verbruik is ouderwets(1 op 8 als je heel rustig rijd).
In de omschrijving staan satelliet ontvanger(echter zonder kaart, en de soft ware was niet geupdate dus gaf geen enkele ontvangst). De orginele navigatie ontbrak en er was een los apparaat echter zonder bruikbare steun, dus wij hebben onze telefoon gebruikt, nadeel is dat je die dan niet meer voor andere zaken kan gebruiken.
Het grote bed achterin de camper is ruim en slaapt prima. De verwarming had wat kuren, het was een verrassing of hij het iedere dag weer zou doen. Zo ook de oven, het is ons niet gelukt er een broodje in af te bakken(ging na 5 min standaard weer uit), er zijn ook geen ovenspullen of schalen aanwezig.
De keuken heeft ook een nespresso apparaat waar je onderweg heerlijk koffie mee kan zetten, echter de accu's zijn niet fit genoeg meer om een hele nacht zonder stroom te staan(verlichting is geen led maar halogeen)
Een aantal horren en verduisteringen gaat niet echt lekker open en dicht(lukte Henk zelf ook niet zonder dat de lijstjes eraf vlogen).
De inventaris lijst is niet volledig (o.a.gas BBQ niet aanwezig)
De indicator van de vuilwatertank geeft al heel snel aan dat hij vol is, maar is dan hooguit voor 40% gevuld.
Volgens ons geen camper voor iemand die a-technisch is, wij hebben er ook 2 x pech mee gehad.

Wij hebben de 1ste week van september de camper van Henk gehuurd. De uitleg was bijzonder goed en het contact met Henk was erg plezierig. Hij toonde echt belangstelling voor ons terwijl wij onderweg waren. De camper van Henk is een kwalitatief goede camper en op en top verzorgd. Alles wat je nodig hebt was aanwezig. Het bed achter in de camper sliep prima. Het hefbed gebruikten we voor stapeltjes kleren en handdoeken. Dit was een tip van Henk zelf. De garage onder het bed was bijzonder handig voor onze fietsen. Ze konden er zo rechtop in staan en dan nog voldoende ruimte voor andere dingen. De afhandeling en nacontrole is allemaal super soepel verlopen. Ook door Camptoo! Onze complimenten. Wij vinden deze camper een echte aanrader.
Francis en Jozef uit Ede

Read more reviews