Zelf gebouwde zelfvoorzienende Unieke Camper - Off grid unique self made camp...

Ford Transit | (3 reviews)

Loosdrecht, Noord-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Tibor En Michelle

Responds within 1 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 50% of the requests

Features

Width:
2.45 m
Height:
2.90 m
Year built:
2005
Tare Mass:
2646 kg
Gross Vehicle Mass:
3000 kg
Mileage included:
800 km
Engine:
Ford transit
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
7
Seatbelts:
3

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 19 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Third party incl. fire and theft
Policy territory
Europe
Included
Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

3 Reviews

Heerlijke vakantie gehad met de camper van Michelle en Tibor. Flexibele pick up en drop off locatie en tijd. De camper rijdt erg lekker, we hebben dan ook bijna 6000km gedaan :-).
Komt compleet met wat spelletjes voor regenachtige dagen (die we niet hebben gehad, maar toch een leuk idee). Gezellige dimbare led strip lichtjes door de bus en een heel fijn matras. De tafel en stoelen om buiten te zitten waren een beetje zozo, maar Tibor ging daar wat aan doen zei hij. Hij is lekker onopvallend en we hebben dan ook op veel plekken kunnen wild kamperen direct aan boulevardjes en rivieren en meren. Kortom een echte aanrader!
We hebben een heerlijke tijd gehad met de bus van Tibor en Michelle! Rijdt als een zonnetje. We hebben gekampeerd in mei in Noord-Frankrijk waar het nog best fris was (overdag max 18, 's nachts rond nul) maar dat was prima te doen. Met opgeladen accu's kon heerlijk de vloerverwarming aan, echt genieten. Tibor had net voor ons vertrek een bluetooth geluidsinstallatie ingebouwd in de cabine, heel fijn. De bus zit slim in elkaar; je hebt enorm veel bergruimte achterin en veel kastruimte binnen. Zeer complete uitrustig; ze hebben er zelf enige tijd in gewoond dus alles is aanwezig. Ook de sfeerverlichting is prettig. Ze hebben de bus met liefde gebouwd en dat merk je!

Read more reviews