Klassieke HYMER - Mercedes

Hymer S550 | (10 reviews)

Kockengen, Utrecht, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Andre En Kate

Responds within 7 hours
Responds to 96% of the messages
Accepts 87% of the requests

Features

Length:
6.00 m
Width:
2.20 m
Height:
2.50 m
Year built:
1982
Mileage included:
700 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,250. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

10 Reviews

Een heerlijk lang weekend hebben wij (gezin met drie jonge kinderen) genoten van de camper! André is buitengewoon aardig en erg flexibel, zonder hem was het weekend in het water gevallen! Na een uitgebreide uitleg van hem over het hoe, wat en waarom in en rond de camper, gingen we op weg.
De camper is ruim, heeft veel daglichtinval en meer dan genoeg bergruimte. Het keukentje is praktisch ingericht met alle benodigde keukenspullen. Er staan handige uitneembare trays in de kastjes voor de breekbare spullen zoals glazen en mokken en dat scheelt een hoop gerammel tijdens het rijden. Overigens zou dat rammelen volledig opgaan in de "emotie" van het motorgeluid ;-) De trouwe Mercedes rijdt zo degelijk als je van een 37 jarige Duitser kan verwachten. Dat motorgeluid went snel en je voelt je een koning op de weg. Er wordt letterlijk naar je gezwaaid onderweg!
Eenmaal op bestemming kost het slechts een klein half uurtje om de camper waterpas te zetten, de luifel uit te klappen en de bedden op te maken. De uitrusting is compleet met tafel en stoelen.
We hebben er ondanks de hitte dat weekend uitstekend in geslapen.
Dit is voor herhaling vatbaar!
Wij zijn met de camper naar het Down the rabbithole festival gereden en het was een fantastische ervaring. Ik had nog nooit in een camper gereden maar het ging echt naadloos, de stuurbekrachtiging is heel fijn. We hadden genoeg ruimte en hebben heerlijk geslapen. (ook heel fijn dat er een WC inzit met die ellenlange rijen op zo'n festival...) Andre is super relaxed en legt alles goed en duidelijk uit en is goed bereikbaar. De inrichting van de camper is ook prima, fijne dekbedjes, matrasjes, inclusief schone lakens, schone theedoeken, afwasborstel, afwasmiddel, vuilnisbakjes overal etc. etc. Ook lekkere stoelen om buiten op te zitten en een tafeltje en een heel gezellig vloerkleed. Enfin, echt een aanrader!

Read more reviews