Mercedes-benz 207D camper

Mercedes-Benz 207D KAMPEERAUTO | (8 reviews)

Rijkevoort, Netherlands

Features

Length:
5.30 m
Width:
1.80 m
Height:
3.10 m
Year built:
1983
Weight:
2240 kg
Km free:
1000
Engine:
Mercedes 2.2 Diesel
Fuel:
Diesel
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
2

Description

About the owner

Owner Els

Responds within 2 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 48% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (8)

We hebben met z'n tweeën drie weken door Schotland gereisd. We hebben heerlijke weken gehad met de camper. Daar waren we erg blij mee omdat het weer af en toe wisselvallig was. Het was onze eerste camper-ervaring. Erg leuk om continu je eigen huis bij je te hebben. De Mercedes bus is een ouwe trouwe, zullen we maar zeggen! Het begin was even wennen, het is echt autorijden en je moet er echt rekening mee houden dat je geen 120km/u kan rijden. 80-100km/u is echt de max. en prettiger is iets langzamer dan dat. Wij vonden dat geen probleem omdat we vooral de B-wegen hebben genomen om zo veel van het land te kunnen zien.
Wat betreft meubilair is de camper simpel maar voldoet aan alles. De slaapruimte is aardig klein, waar we wel aan moesten wennen. Maar al met al zeker een positieve ervaring!
Wij hadden een paar hele leuke dagen in Twente met de camper. Omdat het mooi weer was hebben we vooral genoten van de heerlijke stoelen met de klapkrukjes om je benen op te leggen en weinig binnen gezeten.
Ons was niet verteld dat je gemakkelijker in bed kon komen als je het gordijntje van het dakraampje open schuift en ook gelijk het hele raampje openschuift. Dus de eerste drie nachten was het wat kunst en vliegwerk, zeker voor mijn vriend van 1.95m lang.
Maar verder hartstikke stoere camper om lekker rustig aan te doen in op je vrije dagen!
Groetjes, Marisa
Wij hebben een fantastische vakantie gehad met deze betrouwbare, blauwe bus. Hij heeft ons goed door Zwitserland, Italië en Frankrijk geloodst.
Verwacht geen overdreven luxe, het is immers een oude bus, maar hij is zeer compleet en opvallend ruim. Verwacht ook geen hoge snelheden, lekker rustig over de snelweg met 80-90km/u draagt bij aan het onthaasten. Het bed is comfortabel, maar je enige lenigheid is wel vereist om er in te klimmen. Fietsen kunnen gemakkelijk meegenomen worden op het fietsenrek.
Emiel en Els waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Gelukkig hebben we geen problemen gehad dus geen extra beroep op hen hoeven doen.
Met bijna 4000km in deze bus zijn wij een hele mooie ervaring rijker. In één zin gezegd; deze bus is the boss!
Een heerlijk oude camper die houdt van rustig aan doen en daardoor bijzonder geschikt om te rijden over de binnenwegen. We zijn met hem naar de Ardennen geweest en daar heeft ie zo af en toe flink zijn best moeten doen. Het gebruik van het woon-slaapgedeelte was prima in orde. We hadden alles tot onze beschikking. En we hadden goed weer en dat maakt het reizen en kamperen met deze camper enorm fijn. Een aanrader voor
mensen die met weinig tevreden zijn en geen haast hebben.
Met veel plezier zijn we met deze camper naar Buitenkunst in Nederland gegaan en we hadden veel sjans met deze camper :-). Emiel en Els hebben de camper in keurige staat meegegeven en daar waar we vragen hadden (ook één dag later) werden we snel door één van beide geholpen. Camper is fijn formaat voor 2 personen en compleet ingericht: een aanrader!
Met deze bus rondje IJsselmeer gedaan. Was geweldig. Alles is aanwezig wat je nodig hebt.
Wij hebben een super leuke week gehad met de camper door Nederland. Het camperleventje is ons goed bevallen. We zijn dagelijks verkast. Toch veel gemakkelijker dan een tentje opruimen. en ook veel meer comfort. Het is van alle gemakken voorzien. Praktisch ingedeeld ook.. wij hadden mooi weer dus grotendeels buiten geleefd maar 's avonds toen het koeler werd was het binnen ook goed toeven. Het matras slaapt perfect en we hebben genoten van de sterrenhemel onder het grote dakraam. Ook prettig als ventilatie. Het bed op en af vraagt wel wat lenigheid en samenwerking en we vermoeden dat het voor mensen met een dik achterwerk problemen zou kunnen opleveren. In die zin zou het helpen als er ook beneden een slaapplaats gemaakt kan worden. In het begin moesten wij wennen aan het tempo (je kunt niet zo hard) en aan het geluid van de motor maar op het eind van de week werkte het voor ons onthaastend. . Ik weet niet of ik dit ook zou vinden als ik hele lange afstanden zou moeten overbruggen.
De camper was verder spic en span.En Emiel (partner van Els) heeft ons erg vriendelijk ontvangen. We hebben nog een keer moeten bellen omdat we vergeten waren te vragen hoe de luifel uit moest. We zijn goed geholpen. Al met al voor ons voor herhaling vatbaar.
Onze eerste ervaring van het op pad zijn met een camper is ons zeer goed bevallen. De camper was eenvoudig, maar had alles wat we nodig hadden. Hij bracht ons overal waar we wilden zijn. Al met al een fantastische vakantie met een erg leuke camper.