Volkswagen T4 zeer compact en gebruiksvriendelijk

Karmann Colorado H | (3 reviews)

Rotterdam, Netherlands

Features

Length:
5.80 m
Width:
2.10 m
Height:
2.80 m
Year built:
1997
Weight:
2520 kg
Km free:
1000
Engine:
2.5 TDI 112 PK
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

About the owner

Owner Arnold

Accepts 80% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 27 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (3)

Het was onze eerste camperervaring, en het was overwegend een positieve ervaring. wat we prettig vonden aan de camper is dat hij makkelijk rijd, overzichtelijk en compleet is uitgerust, beschikt over goede ventilatie en verduisteringsmogelijkheden. Wat we minder prettig vonden is dat de tafel die je naar beneden duwt om een bed te creeeren nogal kraakt, dat het voor ons niet helemaal duidelijk was hoe de accu's en stroomvoorzieing werkte en dat er maar twee driepuntsgordel aanwezig waren.
De Camper is geweldig! We hebben erg genoten ervan en zullen zeker in de toekomst er weer gebruik van maken mocht de gelegenheid zich voordoen. Arnold is erg aardig en had bij aankomst alles perfect uitgelegd, tijdens onze vakantie hebben we via whatsapp contact gehad voor alle overige vragen, erg handig!
Zeker een aanrader!!!
Het was de eerste keer voor ons dat we met een camper op stap zijn gegaan en dat is prima gelukt met deze Karmann. Hij rijdt goed en is compleet ingericht. Genoeg bergruimte en slaapplaats voor een gezin met twee kinderen. De uitleg door Arnold was helder.