Leuke VW T4 surfbus

Volkswagen T4 | (9 reviews)

Oudenaarde, Vlaanderen, Belgium

About your Camptoo host

Your host Brecht

Responds within 7 hours
Responds to 75% of the messages
Accepts 69% of the requests

Features

Year built:
1997
Mileage included:
1750 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
2
Seatbelts:
2

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Belgian licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Flexible

Insurance

Cover
Third party
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Accommodation following an accident, Passenger insurance, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

9 Reviews

Beste Brecht. We hebben niet veel kilometers afgelegd, niet veel gereisd met het busje. Het was voor ons heel handig om en praktisch om met jouw Camper onderweg te zijn. Positief. Hij reed goed, vertoonde geen technische mankementen, we hebben goed geslapen. Minder positief. de voorzieningen waren echt beperkt. We konden geen elektriciteit aansluiten (wat voor het opladen van gsm en dergelijke wel handig is) . Er was evenmin een koelkast . Vorige week was het heel warm weer, dus onmogelijk om iets koud te houden.
Groet-je Mieke
We zijn 2 weken richting Frankrijk gereisd met dit busje, onze eerste camperreis, heerlijk! Het busje is heel gezellig ingericht en de ruimte is optimaal benut waardoor er genoeg opbergruimte is en er gemakkelijk in gekookt kan worden. Het is leuk slapen in het busje, de matras is voldoende groot voor 2 personen en de gordijntjes zorgen voor verduistering. Wel belangrijk: op een vlakke (rechte) ondergrond staan, in de schaduw ;)
Brecht is flexibel en ontvankelijk voor berichten, we konden steeds bij hem terecht als we een vraag hadden. Hij kent ook veel goede surfspots in Spanje :) Een aanrader voor wie een roadtrip wil maken en de dagelijkse luxe kan loslaten!

Read more reviews