Ruime en luxe Mc Louis M700 Alkoof met Airco 2x

McLouis Mc Louis M700 | (4 reviews)

Cothen, Utrecht, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Evert Jan

Responds within 8 hours
Responds to 75% of the messages
Accepts 72% of the requests

Features

Length:
7.70 m
Width:
2.90 m
Height:
3.10 m
Year built:
2008
Tare Mass:
2999 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
2000 km
Engine:
2.3 JTD 130 PK Multijet
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
5
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Third party liability + Comprehensive insurance
Policy territory
Europe
Included
Replacement camper , Roadside assistance with replacement vehicle and Passenger insurance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

4 Reviews

Wij zijn twee weken weg geweest met de camper naar Zweden. De camper was voorzien van alle gemakken al hebben we alleen gebruik gemaakt van de basics. We krijgen bij ophalen uitleg over hoe van alles werkt gezien het voor ons de eerste keer was. Wat we uiteindelijk miste was een uitgebreide beschrijving of gebruiksaanwijzing van bijvoorbeeld electra, toilet, en tips over wat we nog aan moesten vullen in de camper zoals een gereedschapsset omdat het knopje van de koelkast nog wel eens vast bleef zitten of de knop van de electra aan de zijkant van de stoel die we nog niet ontdekt hadden. Als je de camper regelmatig verhuurd is een uitgebreide handleiding fijn. Desondanks konden we de verhuurders altijd bellen of app’en en hielpen ze ons weer op weg indien iets niet lukte.
Voor ons een fijne vakantie geweest.
De camper die we hebben gehuurd is een prettige, betrouwbare camper. We hebben er als gezin met twee kleine kinderen een heerlijke verre vakantiereis mee gemaakt. Dat de verhuurder daarna twee schades (naar een door ons aangevraagde second opinion ) onnodig duur wilde laten repareren, vormde wel een domper. In de correspondentie hierover heeft Camptoo prima als tussenpersoon gefunctioneerd. Uiteindelijk heeft onze rechtsbijstandverzekeraar een kosten-batenafweging gemaakt en het grootste deel van honderden euro's aan meerkosten aan ons vergoed, in plaats van daarover te gaan procederen. Samenvatting: Een volgende keer wil ik wel weer dit type camper huren, ook wel via Camptoo, maar ons en deze verhuurder is het vertrouwen wel weg. Tip: Sluit eerst een rechtsbijstandverzekering af en koop daarna het eigen risico (dat geldt per incident) af. Goede reis!

Read more reviews