Ruime en luxe Mc Louis M700 Alkoof met Airco 2x

McLouis Mc Louis M700 | (5 reviews)

Cothen, Utrecht, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Evert Jan

Responds within 8 hours
Responds to 88% of the messages
Accepts 83% of the requests

Features

Length:
7.70 m
Width:
2.90 m
Height:
3.10 m
Year built:
2008
Tare Mass:
2999 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
2000 km
Engine:
2.3 JTD 130 PK Multijet
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
5
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

5 Reviews

We hebben twee weken mogen genieten van alle luxe die deze camper ons heeft geboden. Comfortabel in het verkeer en van alle luxe voorzien tijdens onze reis. Slaapplaatsen zijn ruim, keuken voorzien van alle nodige spullen en apparatuur. badkamer efficiënt ingedeeld.

Het was onze eerste keer dat we met een camper op vakantie zijn geweest, maar na deze ervaring zullen er zeker meerdere reizen volgen.
Wij zijn twee weken weg geweest met de camper naar Zweden. De camper was voorzien van alle gemakken al hebben we alleen gebruik gemaakt van de basics. We krijgen bij ophalen uitleg over hoe van alles werkt gezien het voor ons de eerste keer was. Wat we uiteindelijk miste was een uitgebreide beschrijving of gebruiksaanwijzing van bijvoorbeeld electra, toilet, en tips over wat we nog aan moesten vullen in de camper zoals een gereedschapsset omdat het knopje van de koelkast nog wel eens vast bleef zitten of de knop van de electra aan de zijkant van de stoel die we nog niet ontdekt hadden. Als je de camper regelmatig verhuurd is een uitgebreide handleiding fijn. Desondanks konden we de verhuurders altijd bellen of app’en en hielpen ze ons weer op weg indien iets niet lukte.
Voor ons een fijne vakantie geweest.

Read more reviews