Amsterdam - Cozy VW campervan

Volkswagen TRANSPORTER | Amstelveen, Netherlands | (5 reviews)


sleeps 2

1997

Bus camper
from 55 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Length:
4.71 m
Width:
1.84 m
Height:
1.94 m
Year built:
1997
Weight:
1709 kg
Km free per week:
2100
Fuel:
Diesel
Berths:
2
Seats:
2
Seatbelts:
2
Seats while driving:
2
Reply %:
76.92%
Response time:
13 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 21 years
Cancellation policy: Flexible

Insurance

Cover
WA
Policy territory
Europe

Reviews (5)

De camper Amsterdam van Annette heb ik week gebruik van mogen maken. Een heerlijke camper, ik kan niet anders zeggen. De camper rijd allereerst lekker en geeft je een relaxed vakantiegevoel naar te bestemming toe. Hij is verder goed compleet met wat je allemaal nodig hebt wanneer je op de camping bent aangekomen. Borden, bestek en een dienblad zijn aanwezig en ook de koelbox is erg prettig. Wat ik ook erg prettig vond was het lekker, brede bed. Heerlijk comfortabel, een dik matras en een erg knus gevoel. Het aanwezige lampje (gaat via de elektriciteit) is erg fijn! Ik heb heerlijk geslapen in de camper.
Kortom; camper Amsterdam is een aanrader en een prettige camper voor 2 of alleen.
We hebben een ontzettend leuke vakantie gehad. Zeker aan te raden. De camper reed fijn en ook de dag en nachtstand waren zo omgezet. Alles wat je praktisch nodig hebt zat bij de camper inbegrepen. Enige minpuntje is dat de koelbox niet helemaal goed functioneerde. Verder super.
De 'Amsterdam' is een leuke, kleine camper met alles op basisniveau. Het bed is enorm, de autorijdt prima, en alles tegen een zeer schappelijk bedrag.
Op een heel leuke manier vakantie vieren in zo'n busje. Je hebt gewoon je huisje bij de hand en als je de fietsen ook nog meeneemt laat je de camper op de camping staan om een de omgeving te verkennen en om boodschappen te doen.
Met slecht weer is het wel wat behelpen.
We hebben genoten van de camper! Zijn er lekker op uit geweest in zeeland, heerlijk gekite en de racefietsen achterop de bus.
Een tip: de dekentjes (2 x 1 persoons) waren wat aan de dunne kant, gelukkig deed het kacheltje wonderen (nachttemp. rond de 5 graden).
Zeker voor herhaling vatbaar,
Groet!