Luxe en sportieve kampeerbus

Fiat FIAT DUCATO | (4 reviews)

Amstelveen, Noord-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Pim

Responds within 15 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 56% of the requests

Features

Length:
5.50 m
Year built:
2012
Tare Mass:
2580 kg
Gross Vehicle Mass:
3300 kg
Km free:
Unlimited
Fuel:
Diesel
Transmission:
Automatic
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Passenger insurance and Towing costs and alternative accommodation (after an accident)

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

4 Reviews

Heerlijke camper, rijdt fijn. Eerlijk over mankementje. We zijn helemaal verkocht aan dit soort camper en het wat luxer kamperen. Het bed sliep top en is ruim. Als er wat rammelt is het omdat je het servies niet 'vast' hebt gelegd. ;)
Hartelijke groet, Frank en Jet.
Wij hebben erg genoten van onze vakantie met de bus. We hebben de vrijheid opzocht in Frankrijk en op verschillende plekken ons kamp opgezet waarvoor de bus heel erg geschikt is. Het opzetten van ons “kamp” was elke keer binnen 5 minuten gebeurd. De bus is in principe van alle gemakken en comfort voorzien, aangezien we zelf een portapotti mee hadden genomen.
De bus rijdt heerlijk en gemakkelijk. Pim en Renske zijn hele vriendelijke verhuurders, het contact verliep heel prettig.
We zouden zeker in de toekomst zeker nogmaals met de camper op pad willen! Een echte aanrader voor kampeerders die graag trekken maar is ook zeker geschikt voor het langer vertoeven op een dezelfde plek.

Read more reviews