Nummer 1 ford rimor superbrig 678

Ford FORD RIMOR SUPERBRIG | (11 reviews)

Tilburg, Noord-Brabant, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Andrea

Responds within 8 hours
Responds to 97% of the messages
Accepts 92% of the requests

Features

Length:
7.00 m
Width:
2.50 m
Height:
3.40 m
Year built:
2004
Tare Mass:
3185 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Km free:
1500
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
7
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 24 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Included
Towing costs
roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond.

11 Reviews

Met 5 vrienden naar Pinkpop geweest met deze camper. Prima camper met alles wat je nodig hebt.
Wij zullen hem zeker nog een keer huren voor een evenement. Leuk contact met Adriana en Marcel. Flexibele verhuurders met de mogelijkheid om je camper een halve dag later in te leveren!
We hebben een prima week gehad met de camper. Helaas was ons gevoel over de camper wat minder. De camper heeft zijn beste tijd gehad en verhuurder lijkt niet een paar euro te willen investeren om de camper in orde te maken/houden. Geen enkel gordijntje kan fatsoenlijk hangen, een raam lekt, een hor rolt niet meer op, de knop van de kachel zit los, de tafelpoot met maar twee schroeven vast. Daarnaast was de camper optisch schoon maar bij het inrichten vonden we onder de matrassen hulzen van sigaeretten. De bekleding is smoezelig, en mag wel een keer in de was. Bij terugkomst deze zaken gemeld en hier werd vrij laconiek op gereageerd. "Bij de andere campers hebben we de bekleding wel al gewassen", "de gordijntjes gaan altijd stuk dus die hebben we er maar af gelaten". Wij denken dat met een beetje passie en een paar euro investering de camper er anders bij staat. Wij vonden nu 100 euro per nacht duur betaald. Verhuurder is geen particulier met 1 camper maar verhuurd meerdere campers, dat is te zien, de echte wil om de camper en uitrusting tip-top in orde te krijgen en te houden ontbreekt naar ons idee.

Andrea
Reply from Andrea:

jammer dat mensen verwachten een nieuwe camper mee te krijgen, onze camper dateert uit 2004 en kan dus ook niet meer nieuw zijn.

wij hadden de gordijntjes er inderdaad af gelaten omdat er vaak erg ruw mee om wordt gesprongen waardoor er veel haakjes en runnertjes sneuvelen. de bekleding dateert ook uit 2004 en is ondanks wassen niet meer nieuw te krijgen.

Een raampje dat uitsluitend op rubbers rust kan niet de slagregen tegenhouden die jullie op het dak hebben gehad, uiteraard is het vervelend dat jullie een minieme hoeveelheid water naar binnen hebben gekregen.

Wij hebben niet laconiek gereageerd, we hebben je puntenlijstje aangepakt en daarop actie ondernomen, dus de reactie waarin je schrijf dat we niet investeren is nergens op gebaseerd.

Dat er 2 schroeven uit een tafelpootje liggen is gebeurd omdat (wellicht jullie zelf) er niet juist met het materiaal is omgesprongen en er dus aan getrokken is, omdat het een camper betreft zijn het allemaal lichte materialen die niet perse hufterproof (ik noem je hierbij geen hufter, maar dat gewoon een woord dat we gebruiken om aan te geven dat er voorzichtig mee gedaan dient te worden ;) ) is zijn.

De camper is vanochtend wederom terug gekomen met mensen en die waren over deze camper vol lof! net zoals vele andere huurders, zoals in andere recensies te lezen valt.

May 2018

Read more reviews