Nummer 1 ford rimor superbrig 678

Ford FORD RIMOR SUPERBRIG | (9 reviews)

Tilburg, Netherlands

Features

Length:
7.00 m
Width:
2.50 m
Height:
3.40 m
Year built:
2004
Weight:
3185 kg
Km free:
1500
Fuel:
Diesel
Berths:
7
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

About the owner

Owner Andrea

Responds within 10 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 91% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 24 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (9)

We hebben de camper gebruikt voor een meerdaags mountainbike evenement. De camper is goed bevallen! Alles werkte perfect en de camper reed erg goed, voornamelijk in de heuvels/bergen. Mede door de camper hebben we een absolute top week gehad!
super weekend gehad met de camper bedden slapen goed alles netjes aanwezig en alles werkt prima echt een aanrader. mvg roy
de camper viel helaas erg tegen,
luifel defect, koelkast defect, raam lek, uitrusting onvoldoende.
er was ook geen mogelijkheid om de camper waterpas te stellen.
kortom, mij viel het tegen........

Andrea
Reply from Andrea:

Beste Jan,

Helaas is je review niet helemaal eerlijk, gezien de koelkast klacht door mij terplekke is getest en in jouw bijzijn ook werkend was. Dus niet defect zoals je hierboven schrijft.

Het alkoofraam hebben wij uiteraard na retour nagekeken, en deze was uit zijn rails doordat deze te ver was opengedaan hier kunnen wij dan uiteraard ook niets aan doen.

Dat de luifel defect was heb ik VOOR de verhuur al gecommuniceerd.

Je miste "echt" glas, maar er waren wel wijnglazen (plastic weliswaar) aanwezig..June 2017

Wij hebben een heerlijke meivakantie gehad met de camper van Andrea. Complete camper, erg gezellig om met het gezin in de vertoeven en slapen. Op diverse mooie campings in de natuur gestaan in eigen land!
Wij hebben een ontzettend prettige reis gemaakt dankzij Andrea. Wij hebben twee van haar campers meegenomen voor onze reis, en de samenwerking met Andrea was gewoon goed. Snel contact, fijne afhandeling bij het ophalen en terugbrengen, en ook de campers waren prettig in het gebruik!

Kortom, als je eens iets anders wil dan normaal en lekker met de camper weg wil, dan is het huren bij Andrea een echte aanrader!

Andrea bedankt!
Heerlijke vakantie... De camper rijdt als nieuw. Goede camper voor een eerlijke prijs. Een echte aanrader... wij gaan zeker nogmaals bij Andrea een camper huren. Dennis en Sabine
hallo,

We hebben een heerlijk weekend gehad met 6 vrouwen in de camper van Andrea. De bedden lagen goed en we hebben lekker geslapen naar natuurlijk een avondje stappen. De camper rijd goed en het is heel leuk om met zijn allen bij elkaar te zitten en te kunnen kletsen. Het is echt de moeite waard en er is nu al over gepraat om dit misschien weer te doen.
Fijne camper waarmee we een fijn weekend hebben gehad.
Vooral veel slaapplaatsen voor 7 personen.
Compleet uitgerust om ook lekker buiten te kunnen zitten.
Paar fijne dagen gehad met de camper. Rijdt prima en heeft vooral veel slaapruimte. Vanwege het weer hebben we het buitengebruik (luifel etc.) niet meegemaakt. Contact met de verhuurder, Andrea, is uitermate goed verlopen. Heel flexibele opstelling. In een volgend geval ga ik zeker weer voor deze verhuurder dus en ook de camper zelf is een aanrader! Groet Gerard.