Mooie citroen jumper Possl Roadcruiser

Pössl CITROEN JUMPER | (3 reviews)

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Myra

Accepts 100% of the requests

Features

Length:
6.35 m
Width:
2.05 m
Height:
2.61 m
Year built:
2015
Tare Mass:
2945 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
1750 km
Engine:
2.2 Hdi
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
No children
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Flexible

Insurance

Cover
Third party liability + Comprehensive insurance
Policy territory
Europe
Included
Replacement camper , Roadside assistance with replacement vehicle and Passenger insurance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

3 Reviews

Een hotel op wielen en de zaken zijn goed geregeld.

We hebben deze camper 3 weken gehuurd voor een huwelijksreis door de Alpen, Dolomieten en Slovenië.

De communicatie met Myra en Roel is prettig. De zaken mbt verzekering waren goed geregeld. De relatief jonge camper rijdt ook als nieuw en is bovendien heel zuinig.

Voor met z'n tweeën voelt deze camper heel ruim aan. We hebben geen moment gehad dat het krap begon te voelen. Er is ook veel bergruimte onder de bedden, welke goed bereikbaar is vanaf de achterkant. Het fietsenrek is ook ideaal om bij de bergruimte te komen. In de camper is er meer dan voldoende bergruimte voor kleding, eten, drinken (de staande koelkast is heel groot ook) en andere spulletjes.

De matrassen liggen heerlijk. Ik moest wel een kantje kiezen in het bed om lekker te kunnen slapen. Met mijn lengte van 1.85 en omdat er in het midden van het bed losse matrasdelen, kan je niet comfortabel liggen in het hele bed.

Wanneer je niet bent aangesloten op het netstroom, is er 1 usb aansluiting in de autoradio voor bv. opladen van een mobiel. Dit is iets om rekening mee te houden wanneer je je mobiel veel gebruikt en niet altijd gebruik maakt van netstroom.

Alle keukenspullen zijn aanwezig en alles was heel netjes en schoon bij aflevering net als de hele camper.

Als je overweegt om een camper te huren, kan ik je deze van harte aanraden.
Wij hebben genoten van het reizen met de camperbus. Na een hartelijk ontvangst door de eigenaren en duidelijke uitleg over het gebruik en de ins en outs van deze camperbus samen op pad. Onze eerste camperbus ervaring. Wij zijn beginners en hebben nog het e.e.a. te leren over hoe een reis met een camperbus efficiënt aan te pakken. Niet iedere dag reizen, maar ook rust momenten pakken om activiteiten te de doen in de omgeving. En zelfs eens een rustdag in te plannen, lekker rustig lezen bijv. op een mooie plek waar je staat. Wij wilden te veel doen in slechts één week. Maar de overall ervaring is super, de vrijheid, het alles bij de hand hebben en een mooie reis. Gaan zeker nog eens de camperbus huren, maar dan voor een langere periode. M.b.t de camperbus zelf: heerlijk rijden, mooi schoon afgeleverd, complete inrichting en een welkoms kaart met een fles rode wijn. Voor de eigenaren: Dank dat wij jullie camperbus mochten huren.

Read more reviews