Knusse camper, ideaal voor 2 personen; betaalbaar en compact

Elnagh Marlin | (2 reviews)

Zoetermeer, Zuid-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Ton

Accepts 40% of the requests

Features

Length:
5.90 m
Width:
2.30 m
Height:
2.70 m
Year built:
2001
Tare Mass:
2410 kg
Gross Vehicle Mass:
3200 kg
Mileage included:
1500 km
Engine:
Ducato 2.8 jtd
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
2

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
No children
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Third party incl. fire and theft
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

2 Reviews

Deze zomer op vakantie geweest met de camper van Ton en Inez..
Deze twee aardige mensen zijn zuinig op hun camper en deze ziet er dan ook nog keurig uit. De camper rijdt, ondanks zijn leeftijd, prima in de bergen. Twee aandachtspunten voor degene die overwegen deze camper te huren. De camper heeft geen airco dus rijden bij warm zomerweer moet met de ramen open gebeuren en dat geeft wel het nodige lawaai. Voor lange mensen, zoals wij, is het bed aan de korte kant. Tenslotte een tip: Verzeker u voor het eigen risico want (ervaring) een krasje of deukje heb je maar zo.
Het was voor ons het eerste camperavontuur. Heel welkom geheten door Ton en Ines toen we voor vertrek eerst kennis hebben gemaakt om de camper te komen bekijken en uitvoerige uitleg gekregen. Drie weken zijn we door Frankrijk getrokken waar we met heel veel plezier op terugkijken.. De camper is ruim voorzien van al het nodige. Veel plezier gehad van de luifel en de fietsendrager. De motor van de camper is sterk en loopt als een zonnetje !
Helaas bij terugkomst schade gereden maar de zaak goed af kunnen handelen met Ton en Ines. De contacten met zowel de verhuurders als Camptoo hebben wij als zeer plezierig ervaren. Bedankt Ton en Ines. Kortom: een echte aanrader !