Met onze fijne Camper Europa in !

Dethleffs 2005 | (1 review)

Lisse, Zuid-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Leo

Accepts 70% of the requests

Features

Length:
5.80 m
Width:
2.10 m
Height:
2.70 m
Year built:
2005
Tare Mass:
2455 kg
Gross Vehicle Mass:
3495 kg
Mileage included:
1500 km
Engine:
Ducato 2.3 jtd
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
3
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

1 Review

Na een hartelijk ontvangst door Leo en Matty hebben wij de camper bekeken en nadien direct gereserveerd. Op de afgesproken dag stond alles klaar en zijn we vertrokken richting Blitterswijck (aan de Maas). De camper rijdt als een zonnetje, voldoende power om makkelijk in te halen. De ruimte in de camper viel super mee. Vanwege het wat mindere weer zaten we 's avonds binnen. De tweede rit ging naar de Ardennen. Ook heuvels zijn geen enkel probleem voor deze top camper. Aangekomen was het weer nog steeds niet top, 's Nachts zelfs nachtvorst gehad. Maar even de kachel aan en het in behaaglijk warm binnen. We hebben de Ardennen verder verkend en het was in één woord geweldig om met de camper van Leo en Matty op pad te gaan. Nu werd het weer ook beter zodat we heerlijk buiten hebben gezeten en gegeten. Al met al een heerlijke nieuwe ervaring met het camper gebeuren. Voor herhaling vatbaar !!!