Met onze fijne Camper Europa in !

Dethleffs 2005 | (3 reviews)

Lisse, Zuid-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Leo

Accepts 100% of the requests

Features

Length:
5.80 m
Width:
2.10 m
Height:
2.70 m
Year built:
2005
Tare Mass:
2455 kg
Gross Vehicle Mass:
3495 kg
Mileage included:
1500 km
Engine:
Ducato 2.3 jtd
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
3
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

3 Reviews

Hallo Leo
Wij hebben op zich een fijne vakantie gehad. Helaas hadden we wel wat pech gevallen zoals een lekkend dakraam waardoor we nat wakker werden. Er viel die nacht ook veel regen later geen last meer van gehad.
En wat voor ons wel echt een dingetje was is dat het fietsenrek op de camper het begaf. waardoor de fietsen los geraakt zijn en wij optijd gewaarschuwd werden door andere weg gebruikers. Dit beïnvloede ons vakantie plezier wel want ja hoe nu verder. En blijven de fietsen nu wel op het fietsenrek staan. We zijn tot de Mout Ventoux in het plaatsje Bedoin La Garenne geweest echt de moeite waard en goed te doen met de camper.
Een heerlijke camper voor 2 personen.Alles is goed verzorgd en aanwezig.Het is een heel handzame camper,die voor iedereen te rijden moet zijn.De voorlichting van Leo en Matty van Eden was duidelijk en voldoende en gezellig.Zeker deze camper aan te bevelen groet Ivo

Read more reviews