Fiat Ducato Chausson Welcome 4 met 2 Stapelbedden (Camper 4)

Fiat Chausson Welcome (Camper 4) | (4 reviews)

Hoorn, Netherlands

Features

Length:
5.99 m
Width:
2.25 m
Height:
3.10 m
Year built:
2001
Weight:
2570 kg
Km free:
1400
Engine:
1.9TDI
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

About the owner

Owner Roel

Responds within 9 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 50% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (4)

De camper van Roel is prima bevallen. Van alle gemakken voorzien. Ook tijdens de reis was het mogelijk om, bij vragen, snel contact te leggen met Roel wat zeer prettig was.
Prima compleet uitgeruste Camper. Weekje Denemarken - Zweden met 5 personen. We hadden prachtig weer. Uitstekende bedden en vooral campersites bezocht oa in Stockholm bij de Ajax finale. Uitslag mocht de pret niet deren. Prachtig camperland. Roel uiterst vriendelijke en ervaren camperverhuurder. Flexibel en makkelijk bereikbaar een aanrader.
Wij hebben met ons gezin (4 kids van 1,5 tot 8 jaar oud) heerlijk genoten van de vakantie met deze camper.
Service bij ophalen was top. Camper is wat ouder, maar wel netjes en schoon. Onderweg geen enkel probleem gehad, alles ging helemaal naar wens!
We hebben een fantastische week gehad. Er op uit met een camper is ons goed bevallen. De service die werd verleend door het bedrijf Peerdeman in Grootebroek was top! Het enige minpuntjes was dat de camper direct uit de winterstalling voor de verhuur was aangeboden zonder dat hij schoongemaakt was en nagekeken. Er ontbraken wat accessoires en schroefjes zaten los waardoor de kledingkast niet meer geheel goed functioneerde. Peerdeman heeft de ontbrekende zaken aangevuld waar nodig ( reserve gasfles, jerrycan etc.) het fornuis beter laten werken en goede uitleg gegeven. De camper kwam schoner terug dan hoe hij was weggegaan.